BUREAU COLLIN PH SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BUREAU COLLIN PH SPRL
Private companiesBusiness Services • BUREAU COLLIN PH SPRL

Contactgegevens BUREAU COLLIN PH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COLLIN PH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COLLIN PH SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Fernand Golenvaux 25; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 23 58 (+32-081 22 23 58) 081 22 23 58 (+32-081 22 23 58)

Fax (fax): 081 23 16 25 (+32-081 23 16 25) 081 23 16 25 (+32-081 23 16 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COLLIN PH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COLLIN PH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COLLIN PH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COLLIN PH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COLLIN PH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COLLIN PH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COLLIN PH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COLLIN PH SPRL
Products information BUREAU COLLIN PH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02328521728
Ondernemingsnummer: 6755737304
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Building managers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COLLIN PH SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAU COLLIN PH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COLLIN PH SPRL
Addition kinds of activities for BUREAU COLLIN PH SPRL

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
243100. Millwork | Millwork
381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track
80110100. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners

Werken bij BUREAU COLLIN PH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COLLIN PH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COLLIN PH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COLLIN PH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van BUREAU COLLIN PH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COLLIN PH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COLLIN PH SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAU COLLIN PH SPRL. BUREAU COLLIN PH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COLLIN PH SPRL. Leave a respond for BUREAU COLLIN PH SPRL. BUREAU COLLIN PH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COLLIN PH SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAU COLLIN PH SPRL
Location of BUREAU COLLIN PH SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAU COLLIN PH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COLLIN PH SPRL BUREAU COLLIN PH SPRL: V?LO CLUB ROTHEUSIEN - ROTHEUX-RIMI?RE | PARTNER'S | V.C. DAVOZ | ALEXANDER POELAERT | BASISSCHOOL

Other related companies as BUREAU COLLIN PH SPRL: V?LO CLUB ROTHEUSIEN - ROTHEUX-RIMI?RE | PARTNER'S | V.C. DAVOZ | ALEXANDER POELAERT | BASISSCHOOL

BUREAU COLLIN PH SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COLLIN PH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328521728. Het bedrijf BUREAU COLLIN PH SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Fernand Golenvaux 25; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Building managers.
De hoofdactiviteit van BUREAU COLLIN PH SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COLLIN PH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COLLIN PH SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAU COLLIN PH SPRL op de kaart.

BUREAU COLLIN PH SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU COLLIN PH SPRL, company assigned to the tax number BE02328521728. The company BUREAU COLLIN PH SPRL is located at the address: Avenue Fernand Golenvaux 25; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. List of products are Building managers.
The main activity of BUREAU COLLIN PH SPRL is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COLLIN PH SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAU COLLIN PH SPRL, open positions, location of BUREAU COLLIN PH SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COLLIN PH SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COLLIN PH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COLLIN PH SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COLLIN PH SPRL, employees, financial statistics.