Buelens Real Estate NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Buelens Real Estate NV
Private companiesForestry • Buelens Real Estate NV

Contactgegevens Buelens Real Estate NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buelens Real Estate NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buelens Real Estate NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgicastraat 7; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 721 51 31 (+32-02 721 51 31) 02 721 51 31 (+32-02 721 51 31)

Fax (fax): 02 725 11 23 (+32-02 725 11 23) 02 725 11 23 (+32-02 725 11 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buelens Real Estate NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buelens Real Estate NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buelens Real Estate NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buelens Real Estate NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buelens Real Estate NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buelens Real Estate NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buelens Real Estate NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buelens Real Estate NV
Products information Buelens Real Estate NV

BTW identificatienummer (tax): BE01316680908
Ondernemingsnummer: 7216064453
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Project developers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buelens Real Estate NV
(Get full report from official database of BE for Buelens Real Estate NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buelens Real Estate NV
Addition kinds of activities for Buelens Real Estate NV

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
20829904. Dichtbij bier | Near beer
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
36619902. Datasets, telefoon of telegraaf | Data sets, telephone or telegraph
48320203. religieus | Religious
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
82999913. Religieuze school | Religious school

Werken bij Buelens Real Estate NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buelens Real Estate NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buelens Real Estate NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buelens Real Estate NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Buelens Real Estate NV in sociale netwerken
Look for responds of Buelens Real Estate NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buelens Real Estate NV. Laat een reactie achter voor Buelens Real Estate NV. Buelens Real Estate NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buelens Real Estate NV. Leave a respond for Buelens Real Estate NV. Buelens Real Estate NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buelens Real Estate NV op de google maps. Adres en contacten Buelens Real Estate NV
Location of Buelens Real Estate NV on the google maps. Address and contacts of Buelens Real Estate NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Buelens Real Estate NV Buelens Real Estate NV: COIFFURE ARTISTIQUE | ALMA | MAGELLAN CONCEPT | Halinsur | Art Roger Robert

Other related companies as Buelens Real Estate NV: COIFFURE ARTISTIQUE | ALMA | MAGELLAN CONCEPT | Halinsur | Art Roger Robert

Buelens Real Estate NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buelens Real Estate NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01316680908. Het bedrijf Buelens Real Estate NV bevindt zich op het adres: Belgicastraat 7; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Project developers.
De hoofdactiviteit van Buelens Real Estate NV is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buelens Real Estate NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buelens Real Estate NV, openstaande posities, locatie van Buelens Real Estate NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buelens Real Estate NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buelens Real Estate NV, company assigned to the tax number BE01316680908. The company Buelens Real Estate NV is located at the address: Belgicastraat 7; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Project developers.
The main activity of Buelens Real Estate NV is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buelens Real Estate NV is not available. You also can look at reviews of Buelens Real Estate NV, open positions, location of Buelens Real Estate NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buelens Real Estate NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buelens Real Estate NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buelens Real Estate NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buelens Real Estate NV, employees, financial statistics.