Bastogne Immobilier

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Bastogne Immobilier
Private companiesHealth Services • Bastogne Immobilier

Contactgegevens Bastogne Immobilier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastogne Immobilier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastogne Immobilier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Mathieu 29; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 40 07^^084 41 17 05 (+32-061 21 40 07^^084 41 17 05) 061 21 40 07^^084 41 17 05 (+32-061 21 40 07^^084 41 17 05)

Fax (fax): +32 (67) 168-71-25 +32 (67) 168-71-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastogne Immobilier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastogne Immobilier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastogne Immobilier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastogne Immobilier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastogne Immobilier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastogne Immobilier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastogne Immobilier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastogne Immobilier
Products information Bastogne Immobilier

BTW identificatienummer (tax): BE05242370605
Ondernemingsnummer: 8202911376
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bastogne Immobilier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastogne Immobilier
(Get full report from official database of BE for Bastogne Immobilier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastogne Immobilier
Addition kinds of activities for Bastogne Immobilier

104400. Zilveren ertsen | Silver ores
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij Bastogne Immobilier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastogne Immobilier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastogne Immobilier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastogne Immobilier. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Bastogne Immobilier in sociale netwerken
Look for responds of Bastogne Immobilier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastogne Immobilier. Laat een reactie achter voor Bastogne Immobilier. Bastogne Immobilier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastogne Immobilier. Leave a respond for Bastogne Immobilier. Bastogne Immobilier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastogne Immobilier op de google maps. Adres en contacten Bastogne Immobilier
Location of Bastogne Immobilier on the google maps. Address and contacts of Bastogne Immobilier

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastogne Immobilier Bastogne Immobilier: COIFFURE CHEVEUX DESIGN | Prevost C | Coiffure Severine | Op Eene Weg | Lerouge J

Other related companies as Bastogne Immobilier: COIFFURE CHEVEUX DESIGN | Prevost C | Coiffure Severine | Op Eene Weg | Lerouge J

Bastogne Immobilier is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastogne Immobilier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05242370605. Het bedrijf Bastogne Immobilier bevindt zich op het adres: Avenue Mathieu 29; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Bastogne Immobilier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastogne Immobilier is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastogne Immobilier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastogne Immobilier, openstaande posities, locatie van Bastogne Immobilier op de kaart.

Bastogne Immobilier is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastogne Immobilier, company assigned to the tax number BE05242370605. The company Bastogne Immobilier is located at the address: Avenue Mathieu 29; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in Bastogne Immobilier were not found.
The main activity of Bastogne Immobilier is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastogne Immobilier is not available. You also can look at reviews of Bastogne Immobilier, open positions, location of Bastogne Immobilier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastogne Immobilier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastogne Immobilier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastogne Immobilier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastogne Immobilier, employees, financial statistics.