Baeyens-Van Dessel BVBA

Contactgegevens Baeyens-Van Dessel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baeyens-Van Dessel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baeyens-Van Dessel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kraanstraat 42; 1761; Roosdaal (Borchtlombeek), België

Telefoon (phone): 02 582 39 32 (+32-02 582 39 32) 02 582 39 32 (+32-02 582 39 32)

Fax (fax): 02 582 81 73 (+32-02 582 81 73) 02 582 81 73 (+32-02 582 81 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baeyens-Van Dessel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baeyens-Van Dessel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baeyens-Van Dessel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baeyens-Van Dessel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baeyens-Van Dessel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baeyens-Van Dessel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baeyens-Van Dessel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baeyens-Van Dessel BVBA
Products information Baeyens-Van Dessel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02595764160
Ondernemingsnummer: 1051910400
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Baeyens-Van Dessel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baeyens-Van Dessel BVBA
(Get full report from official database of BE for Baeyens-Van Dessel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baeyens-Van Dessel BVBA
Addition kinds of activities for Baeyens-Van Dessel BVBA

494100. Water voorraad | Water supply
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij Baeyens-Van Dessel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baeyens-Van Dessel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baeyens-Van Dessel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baeyens-Van Dessel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Baeyens-Van Dessel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baeyens-Van Dessel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baeyens-Van Dessel BVBA. Laat een reactie achter voor Baeyens-Van Dessel BVBA. Baeyens-Van Dessel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baeyens-Van Dessel BVBA. Leave a respond for Baeyens-Van Dessel BVBA. Baeyens-Van Dessel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baeyens-Van Dessel BVBA op de google maps. Adres en contacten Baeyens-Van Dessel BVBA
Location of Baeyens-Van Dessel BVBA on the google maps. Address and contacts of Baeyens-Van Dessel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baeyens-Van Dessel BVBA Baeyens-Van Dessel BVBA: CABINET V?T?RINAIRE BUYCK-POLET | Stubbe M | LB Productions | Peken Western Saloon | A. DETRY

Other related companies as Baeyens-Van Dessel BVBA: CABINET V?T?RINAIRE BUYCK-POLET | Stubbe M | LB Productions | Peken Western Saloon | A. DETRY

Baeyens-Van Dessel BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baeyens-Van Dessel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02595764160. Het bedrijf Baeyens-Van Dessel BVBA bevindt zich op het adres: Kraanstraat 42; 1761; Roosdaal (Borchtlombeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Baeyens-Van Dessel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baeyens-Van Dessel BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baeyens-Van Dessel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baeyens-Van Dessel BVBA, openstaande posities, locatie van Baeyens-Van Dessel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baeyens-Van Dessel BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baeyens-Van Dessel BVBA, company assigned to the tax number BE02595764160. The company Baeyens-Van Dessel BVBA is located at the address: Kraanstraat 42; 1761; Roosdaal (Borchtlombeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in Baeyens-Van Dessel BVBA were not found.
The main activity of Baeyens-Van Dessel BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Baeyens-Van Dessel BVBA is not available. You also can look at reviews of Baeyens-Van Dessel BVBA, open positions, location of Baeyens-Van Dessel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baeyens-Van Dessel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baeyens-Van Dessel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baeyens-Van Dessel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baeyens-Van Dessel BVBA, employees, financial statistics.