AX-Immo Partners BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AX-Immo Partners BVBA
Private companiesMetal Mining • AX-Immo Partners BVBA

Contactgegevens AX-Immo Partners BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AX-Immo Partners BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AX-Immo Partners BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 68; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 458 30 37; 0475 34 88 96 (+32-03 458 30 37; 0475 34 88 96) 03 458 30 37; 0475 34 88 96 (+32-03 458 30 37; 0475 34 88 96)

Fax (fax): 03 458 08 90 (+32-03 458 08 90) 03 458 08 90 (+32-03 458 08 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AX-Immo Partners BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AX-Immo Partners BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AX-Immo Partners BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AX-Immo Partners BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AX-Immo Partners BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AX-Immo Partners BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AX-Immo Partners BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AX-Immo Partners BVBA
Products information AX-Immo Partners BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02229644775
Ondernemingsnummer: 6331665039
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in AX-Immo Partners BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AX-Immo Partners BVBA
(Get full report from official database of BE for AX-Immo Partners BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AX-Immo Partners BVBA
Addition kinds of activities for AX-Immo Partners BVBA

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij AX-Immo Partners BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AX-Immo Partners BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AX-Immo Partners BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AX-Immo Partners BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

Zoek naar antwoorden van AX-Immo Partners BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AX-Immo Partners BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AX-Immo Partners BVBA. Laat een reactie achter voor AX-Immo Partners BVBA. AX-Immo Partners BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AX-Immo Partners BVBA. Leave a respond for AX-Immo Partners BVBA. AX-Immo Partners BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AX-Immo Partners BVBA op de google maps. Adres en contacten AX-Immo Partners BVBA
Location of AX-Immo Partners BVBA on the google maps. Address and contacts of AX-Immo Partners BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AX-Immo Partners BVBA AX-Immo Partners BVBA: TURNHOUTSE MIJ VAN DE HUISVESTING NV | HOBBY SERVICE | Boterman L | GARAGE HUYGENS | ATELIER DE C.A.O.

Other related companies as AX-Immo Partners BVBA: TURNHOUTSE MIJ VAN DE HUISVESTING NV | HOBBY SERVICE | Boterman L | GARAGE HUYGENS | ATELIER DE C.A.O.

AX-Immo Partners BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AX-Immo Partners BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02229644775. Het bedrijf AX-Immo Partners BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 68; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in AX-Immo Partners BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AX-Immo Partners BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AX-Immo Partners BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AX-Immo Partners BVBA, openstaande posities, locatie van AX-Immo Partners BVBA op de kaart.

AX-Immo Partners BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AX-Immo Partners BVBA, company assigned to the tax number BE02229644775. The company AX-Immo Partners BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 68; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in AX-Immo Partners BVBA were not found.
The main activity of AX-Immo Partners BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AX-Immo Partners BVBA is not available. You also can look at reviews of AX-Immo Partners BVBA, open positions, location of AX-Immo Partners BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AX-Immo Partners BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AX-Immo Partners BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AX-Immo Partners BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AX-Immo Partners BVBA, employees, financial statistics.