AGP SPRL

Contactgegevens AGP SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGP SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGP SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 804; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 51 61 (+32-02 374 51 61) 02 374 51 61 (+32-02 374 51 61)

Fax (fax): +32 (51) 555-53-97 +32 (51) 555-53-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGP SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGP SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGP SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGP SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGP SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGP SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGP SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGP SPRL
Products information AGP SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09669036865
Ondernemingsnummer: 3538391113
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AGP SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGP SPRL
(Get full report from official database of BE for AGP SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGP SPRL
Addition kinds of activities for AGP SPRL

20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
73890703. Laminatiedienst | Laminating service

Werken bij AGP SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGP SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGP SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGP SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van AGP SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AGP SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGP SPRL. Laat een reactie achter voor AGP SPRL. AGP SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGP SPRL. Leave a respond for AGP SPRL. AGP SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGP SPRL op de google maps. Adres en contacten AGP SPRL
Location of AGP SPRL on the google maps. Address and contacts of AGP SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGP SPRL AGP SPRL: HUYZE DE PAUW | FE. DE BERDT | AKTIF | PRINCEN | CORTECH SPRL

Other related companies as AGP SPRL: HUYZE DE PAUW | FE. DE BERDT | AKTIF | PRINCEN | CORTECH SPRL

AGP SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGP SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09669036865. Het bedrijf AGP SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 804; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in AGP SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGP SPRL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGP SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGP SPRL, openstaande posities, locatie van AGP SPRL op de kaart.

AGP SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGP SPRL, company assigned to the tax number BE09669036865. The company AGP SPRL is located at the address: Chaussée de Waterloo 804; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in AGP SPRL were not found.
The main activity of AGP SPRL is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGP SPRL is not available. You also can look at reviews of AGP SPRL, open positions, location of AGP SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGP SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGP SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGP SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGP SPRL, employees, financial statistics.