A R P A-Centre d'Affaires Turf

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A R P A-Centre d'Affaires Turf
Private companiesTobacco Products • A R P A-Centre d'Affaires Turf

Contactgegevens A R P A-Centre d'Affaires Turf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A R P A-Centre d'Affaires Turf: address, phone, fax, email, website, opening hours

A R P A-Centre d'Affaires Turf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tournai 17; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 13 37 (+32-056 33 13 37) 056 33 13 37 (+32-056 33 13 37)

Fax (fax): 056 84 33 87 (+32-056 84 33 87) 056 84 33 87 (+32-056 84 33 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A R P A-Centre d'Affaires Turf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A R P A-Centre d'Affaires Turf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A R P A-Centre d'Affaires Turf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A R P A-Centre d'Affaires Turf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A R P A-Centre d'Affaires Turf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A R P A-Centre d'Affaires Turf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A R P A-Centre d'Affaires Turf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A R P A-Centre d'Affaires Turf
Products information A R P A-Centre d'Affaires Turf

BTW identificatienummer (tax): BE02805603027
Ondernemingsnummer: 1151885986
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Banks; Insurance brokers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A R P A-Centre d'Affaires Turf
(Get full report from official database of BE for A R P A-Centre d'Affaires Turf)

Aanvulling soorten activiteiten voor A R P A-Centre d'Affaires Turf
Addition kinds of activities for A R P A-Centre d'Affaires Turf

7948. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec

Werken bij A R P A-Centre d'Affaires Turf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A R P A-Centre d'Affaires Turf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A R P A-Centre d'Affaires Turf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A R P A-Centre d'Affaires Turf. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van A R P A-Centre d'Affaires Turf in sociale netwerken
Look for responds of A R P A-Centre d'Affaires Turf in social networks

Lees alle opmerkingen voor A R P A-Centre d'Affaires Turf. Laat een reactie achter voor A R P A-Centre d'Affaires Turf. A R P A-Centre d'Affaires Turf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A R P A-Centre d'Affaires Turf. Leave a respond for A R P A-Centre d'Affaires Turf. A R P A-Centre d'Affaires Turf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A R P A-Centre d'Affaires Turf op de google maps. Adres en contacten A R P A-Centre d'Affaires Turf
Location of A R P A-Centre d'Affaires Turf on the google maps. Address and contacts of A R P A-Centre d'Affaires Turf

Andere gerelateerde bedrijven als come A R P A-Centre d'Affaires Turf A R P A-Centre d'Affaires Turf: Futurell | Kerckaert I | VR FASHION | Dandoy J | Transmark NV

Other related companies as A R P A-Centre d'Affaires Turf: Futurell | Kerckaert I | VR FASHION | Dandoy J | Transmark NV

A R P A-Centre d'Affaires Turf is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A R P A-Centre d'Affaires Turf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02805603027. Het bedrijf A R P A-Centre d'Affaires Turf bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 17; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Banks; Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van A R P A-Centre d'Affaires Turf is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A R P A-Centre d'Affaires Turf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A R P A-Centre d'Affaires Turf, openstaande posities, locatie van A R P A-Centre d'Affaires Turf op de kaart.

A R P A-Centre d'Affaires Turf is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A R P A-Centre d'Affaires Turf, company assigned to the tax number BE02805603027. The company A R P A-Centre d'Affaires Turf is located at the address: Rue de Tournai 17; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. List of products are Banks; Insurance brokers.
The main activity of A R P A-Centre d'Affaires Turf is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A R P A-Centre d'Affaires Turf is not available. You also can look at reviews of A R P A-Centre d'Affaires Turf, open positions, location of A R P A-Centre d'Affaires Turf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A R P A-Centre d'Affaires Turf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A R P A-Centre d'Affaires Turf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A R P A-Centre d'Affaires Turf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A R P A-Centre d'Affaires Turf, employees, financial statistics.