Cofinimmo S.A.

Contactgegevens Cofinimmo S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cofinimmo S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cofinimmo S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwelaan 58 1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cofinimmo S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cofinimmo S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cofinimmo S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cofinimmo S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cofinimmo S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cofinimmo S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cofinimmo S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cofinimmo S.A.
Products information Cofinimmo S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02239807128
Ondernemingsnummer: 6725250244
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Real estate development and management services

Product categorie (product category): Real Estate Development And Management Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cofinimmo S.A.
(Get full report from official database of BE for Cofinimmo S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cofinimmo S.A.
Addition kinds of activities for Cofinimmo S.A.

203300. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij Cofinimmo S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cofinimmo S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cofinimmo S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cofinimmo S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Cofinimmo S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cofinimmo S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cofinimmo S.A.. Laat een reactie achter voor Cofinimmo S.A.. Cofinimmo S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cofinimmo S.A.. Leave a respond for Cofinimmo S.A.. Cofinimmo S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cofinimmo S.A. op de google maps. Adres en contacten Cofinimmo S.A.
Location of Cofinimmo S.A. on the google maps. Address and contacts of Cofinimmo S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cofinimmo S.A. Cofinimmo S.A.: A.M.H. SERVICES | WALTER DESMET | Polymer Contractors | Gysels Bruno | T. JR. MESTDAGH

Other related companies as Cofinimmo S.A.: A.M.H. SERVICES | WALTER DESMET | Polymer Contractors | Gysels Bruno | T. JR. MESTDAGH

Cofinimmo S.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cofinimmo S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02239807128. Het bedrijf Cofinimmo S.A. bevindt zich op het adres: Woluwelaan 58 1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real Estate Development And Management Services. Lijst met producten zijn Real estate development and management services.
De hoofdactiviteit van Cofinimmo S.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cofinimmo S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cofinimmo S.A., openstaande posities, locatie van Cofinimmo S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cofinimmo S.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cofinimmo S.A., company assigned to the tax number BE02239807128. The company Cofinimmo S.A. is located at the address: Woluwelaan 58 1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real Estate Development And Management Services. List of products are Real estate development and management services.
The main activity of Cofinimmo S.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cofinimmo S.A. is not available. You also can look at reviews of Cofinimmo S.A., open positions, location of Cofinimmo S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cofinimmo S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cofinimmo S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cofinimmo S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cofinimmo S.A., employees, financial statistics.