BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Contactgegevens BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Puits-en-Sock 133; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 369 42 69 (+32-04 369 42 69) 04 369 42 69 (+32-04 369 42 69)

Fax (fax): 04 369 42 69 (+32-04 369 42 69) 04 369 42 69 (+32-04 369 42 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Products information BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

BTW identificatienummer (tax): BE08717895507
Ondernemingsnummer: 7809051513
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Real estate

Product categorie (product category): Real estate - Abroad

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
(Get full report from official database of BE for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Addition kinds of activities for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
36779901. Baluns | Baluns
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
50150104. Motoren, gebruikt | Engines, used
58120000. Eten plaatsen | Eating places

Werken bij BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

Zoek naar antwoorden van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Laat een reactie achter voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Leave a respond for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS op de google maps. Adres en contacten BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Location of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on the google maps. Address and contacts of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: Royal Construct | Cinéma Théâtre Décor SPRL | POSITIFS | HUIS PUZZELS | CONTR?LE TECHNIQUE AUTOMOBILE

Other related companies as BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: Royal Construct | Cinéma Théâtre Décor SPRL | POSITIFS | HUIS PUZZELS | CONTR?LE TECHNIQUE AUTOMOBILE

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08717895507. Het bedrijf BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS bevindt zich op het adres: Rue Puits-en-Sock 133; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate - Abroad. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, openstaande posities, locatie van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, company assigned to the tax number BE08717895507. The company BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is located at the address: Rue Puits-en-Sock 133; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate - Abroad. List of products are Real estate.
The main activity of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is not available. You also can look at reviews of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, open positions, location of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, employees, financial statistics.