Art Denis

Contactgegevens Art Denis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Denis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Denis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Nicolas 656 4000 Glain (Liège), België

Telefoon (phone): +32 (87) 682-50-69 +32 (87) 682-50-69

Fax (fax): +32 (4) 533-79-76 +32 (4) 533-79-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Denis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Denis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Denis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Denis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Denis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Denis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Denis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Denis
Products information Art Denis

BTW identificatienummer (tax): BE09891784667
Ondernemingsnummer: 7543731689
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Art Denis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Denis
(Get full report from official database of BE for Art Denis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Denis
Addition kinds of activities for Art Denis

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
28420111. Vensterreinigingspreparaten | Window cleaning preparations
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij Art Denis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Denis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Denis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Denis. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

Zoek naar antwoorden van Art Denis in sociale netwerken
Look for responds of Art Denis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Denis. Laat een reactie achter voor Art Denis. Art Denis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Denis. Leave a respond for Art Denis. Art Denis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Denis op de google maps. Adres en contacten Art Denis
Location of Art Denis on the google maps. Address and contacts of Art Denis

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Denis Art Denis: SENNESAEL OLIVIER | EDDY VERMEERSCH | Dons H | Lemoine SPRL | PANOS

Other related companies as Art Denis: SENNESAEL OLIVIER | EDDY VERMEERSCH | Dons H | Lemoine SPRL | PANOS

Art Denis is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art Denis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09891784667. Het bedrijf Art Denis bevindt zich op het adres: Rue Saint-Nicolas 656 4000 Glain (Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Art Denis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art Denis is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Denis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Denis, openstaande posities, locatie van Art Denis op de kaart.

Art Denis is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art Denis, company assigned to the tax number BE09891784667. The company Art Denis is located at the address: Rue Saint-Nicolas 656 4000 Glain (Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Art Denis were not found.
The main activity of Art Denis is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Denis is not available. You also can look at reviews of Art Denis, open positions, location of Art Denis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Denis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Denis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Denis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Denis, employees, financial statistics.