DE FRAINE-DE COCK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DE FRAINE-DE COCK
Private companiesEducational Services • DE FRAINE-DE COCK

Contactgegevens DE FRAINE-DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FRAINE-DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FRAINE-DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSKEN 73; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53626369 (+32-53626369) 53626369 (+32-53626369)

Fax (fax): +32 (14) 296-15-78 +32 (14) 296-15-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FRAINE-DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FRAINE-DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FRAINE-DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FRAINE-DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FRAINE-DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FRAINE-DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FRAINE-DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FRAINE-DE COCK
Products information DE FRAINE-DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE06146270751
Ondernemingsnummer: 1129638671
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets.. Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FRAINE-DE COCK
(Get full report from official database of BE for DE FRAINE-DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FRAINE-DE COCK
Addition kinds of activities for DE FRAINE-DE COCK

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
36769903. varistoren | Varistors
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts
72990101. Kleur consultant | Color consultant
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij DE FRAINE-DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FRAINE-DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FRAINE-DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FRAINE-DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

Zoek naar antwoorden van DE FRAINE-DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of DE FRAINE-DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FRAINE-DE COCK. Laat een reactie achter voor DE FRAINE-DE COCK. DE FRAINE-DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FRAINE-DE COCK. Leave a respond for DE FRAINE-DE COCK. DE FRAINE-DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FRAINE-DE COCK op de google maps. Adres en contacten DE FRAINE-DE COCK
Location of DE FRAINE-DE COCK on the google maps. Address and contacts of DE FRAINE-DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FRAINE-DE COCK DE FRAINE-DE COCK: ROMAN MAZZULLI | LARCHER J. | LEON MOUTON | JACQUES HELLIN | MICHEL VANROSSOMME

Other related companies as DE FRAINE-DE COCK: ROMAN MAZZULLI | LARCHER J. | LEON MOUTON | JACQUES HELLIN | MICHEL VANROSSOMME

DE FRAINE-DE COCK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FRAINE-DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06146270751. Het bedrijf DE FRAINE-DE COCK bevindt zich op het adres: HOEKSKEN 73; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets.. Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van DE FRAINE-DE COCK is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FRAINE-DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FRAINE-DE COCK, openstaande posities, locatie van DE FRAINE-DE COCK op de kaart.

DE FRAINE-DE COCK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FRAINE-DE COCK, company assigned to the tax number BE06146270751. The company DE FRAINE-DE COCK is located at the address: HOEKSKEN 73; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets.. Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
The main activity of DE FRAINE-DE COCK is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FRAINE-DE COCK is not available. You also can look at reviews of DE FRAINE-DE COCK, open positions, location of DE FRAINE-DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FRAINE-DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FRAINE-DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FRAINE-DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FRAINE-DE COCK, employees, financial statistics.