VAN GANSEWINKEL

Contactgegevens VAN GANSEWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GANSEWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GANSEWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKEBOSSENLAAN 7; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 014811151^^014829898 (+32-014811151^^014829898) 014811151^^014829898 (+32-014811151^^014829898)

Fax (fax): +32 (58) 778-68-71 +32 (58) 778-68-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GANSEWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GANSEWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GANSEWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GANSEWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GANSEWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GANSEWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GANSEWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GANSEWINKEL
Products information VAN GANSEWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09775329589
Ondernemingsnummer: 9844268798
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GANSEWINKEL
(Get full report from official database of BE for VAN GANSEWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GANSEWINKEL
Addition kinds of activities for VAN GANSEWINKEL

422101. Lift opslag | Elevator storage
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
59959901. Contactlenzen, voorschrift | Contact lenses, prescription
82439901. Operator training, computer | Operator training, computer

Werken bij VAN GANSEWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GANSEWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GANSEWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GANSEWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van VAN GANSEWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN GANSEWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GANSEWINKEL. Laat een reactie achter voor VAN GANSEWINKEL. VAN GANSEWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GANSEWINKEL. Leave a respond for VAN GANSEWINKEL. VAN GANSEWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GANSEWINKEL op de google maps. Adres en contacten VAN GANSEWINKEL
Location of VAN GANSEWINKEL on the google maps. Address and contacts of VAN GANSEWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GANSEWINKEL VAN GANSEWINKEL: Pierre A (Entreprises) | 'T BIEDERMEIERKE | De Rijcke | LIBRAIRIE DU CENTENAIRE | MUS?E DE L'ESCRIME/LIGUE FRANCOPH. ESCRIME

Other related companies as VAN GANSEWINKEL: Pierre A (Entreprises) | 'T BIEDERMEIERKE | De Rijcke | LIBRAIRIE DU CENTENAIRE | MUS?E DE L'ESCRIME/LIGUE FRANCOPH. ESCRIME

VAN GANSEWINKEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GANSEWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09775329589. Het bedrijf VAN GANSEWINKEL bevindt zich op het adres: BERKEBOSSENLAAN 7; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
De hoofdactiviteit van VAN GANSEWINKEL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GANSEWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GANSEWINKEL, openstaande posities, locatie van VAN GANSEWINKEL op de kaart.

VAN GANSEWINKEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GANSEWINKEL, company assigned to the tax number BE09775329589. The company VAN GANSEWINKEL is located at the address: BERKEBOSSENLAAN 7; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.^^Activités: Location de Conteneurs à Déchets,Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
The main activity of VAN GANSEWINKEL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GANSEWINKEL is not available. You also can look at reviews of VAN GANSEWINKEL, open positions, location of VAN GANSEWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GANSEWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GANSEWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GANSEWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GANSEWINKEL, employees, financial statistics.