JANSSEN & ANGENENDT BELG.

Contactgegevens JANSSEN & ANGENENDT BELG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSEN & ANGENENDT BELG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSEN & ANGENENDT BELG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTHAL 130B51; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87743061 (+32-87743061) 87743061 (+32-87743061)

Fax (fax): +32 (4) 207-36-14 +32 (4) 207-36-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSEN & ANGENENDT BELG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSEN & ANGENENDT BELG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSEN & ANGENENDT BELG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSEN & ANGENENDT BELG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSEN & ANGENENDT BELG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSEN & ANGENENDT BELG.
Products information JANSSEN & ANGENENDT BELG.

BTW identificatienummer (tax): BE06466796875
Ondernemingsnummer: 2354339599
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSEN & ANGENENDT BELG.
(Get full report from official database of BE for JANSSEN & ANGENENDT BELG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSEN & ANGENENDT BELG.
Addition kinds of activities for JANSSEN & ANGENENDT BELG.

751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
51690401. ammonia | Ammonia

Werken bij JANSSEN & ANGENENDT BELG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSEN & ANGENENDT BELG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van JANSSEN & ANGENENDT BELG. in sociale netwerken
Look for responds of JANSSEN & ANGENENDT BELG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Laat een reactie achter voor JANSSEN & ANGENENDT BELG.. JANSSEN & ANGENENDT BELG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSEN & ANGENENDT BELG.. Leave a respond for JANSSEN & ANGENENDT BELG.. JANSSEN & ANGENENDT BELG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSEN & ANGENENDT BELG. op de google maps. Adres en contacten JANSSEN & ANGENENDT BELG.
Location of JANSSEN & ANGENENDT BELG. on the google maps. Address and contacts of JANSSEN & ANGENENDT BELG.

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSEN & ANGENENDT BELG. JANSSEN & ANGENENDT BELG.: Di Palma SPRLU | Geurts Garage L & B | LA PLANCHE ? FROMAGES | Alg茅rie (Consulat G茅n茅ral) | P. MARCOUX

Other related companies as JANSSEN & ANGENENDT BELG.: Di Palma SPRLU | Geurts Garage L & B | LA PLANCHE ? FROMAGES | Alg茅rie (Consulat G茅n茅ral) | P. MARCOUX

JANSSEN & ANGENENDT BELG. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSEN & ANGENENDT BELG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06466796875. Het bedrijf JANSSEN & ANGENENDT BELG. bevindt zich op het adres: LANGESTHAL 130B51; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets..
De hoofdactiviteit van JANSSEN & ANGENENDT BELG. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSEN & ANGENENDT BELG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSEN & ANGENENDT BELG., openstaande posities, locatie van JANSSEN & ANGENENDT BELG. op de kaart.

JANSSEN & ANGENENDT BELG. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSEN & ANGENENDT BELG., company assigned to the tax number BE06466796875. The company JANSSEN & ANGENENDT BELG. is located at the address: LANGESTHAL 130B51; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Collecte des Déchets Ménagers,Evacuation des Déchets..
The main activity of JANSSEN & ANGENENDT BELG. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSEN & ANGENENDT BELG. is not available. You also can look at reviews of JANSSEN & ANGENENDT BELG., open positions, location of JANSSEN & ANGENENDT BELG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSEN & ANGENENDT BELG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSEN & ANGENENDT BELG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSEN & ANGENENDT BELG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSEN & ANGENENDT BELG., employees, financial statistics.