CLAUDINE NINCLAUS

Particuliere bedrijvencommunicatie • CLAUDINE NINCLAUS
Private companiesCommunications • CLAUDINE NINCLAUS

Contactgegevens CLAUDINE NINCLAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE NINCLAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE NINCLAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488439 (+32-51488439) 51488439 (+32-51488439)

Fax (fax): +32 (15) 133-94-93 +32 (15) 133-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE NINCLAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE NINCLAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE NINCLAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE NINCLAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE NINCLAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE NINCLAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE NINCLAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE NINCLAUS
Products information CLAUDINE NINCLAUS

BTW identificatienummer (tax): BE03893524169
Ondernemingsnummer: 4367858886
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE NINCLAUS
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE NINCLAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE NINCLAUS
Addition kinds of activities for CLAUDINE NINCLAUS

5551. Boothandelaars | Boat dealers
205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
672200. Management investering, open-end | Management investment, open-end
20330204. Behoudt, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Preserves, including imitation: in cans, jars, etc.
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete

Werken bij CLAUDINE NINCLAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE NINCLAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE NINCLAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE NINCLAUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE NINCLAUS in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE NINCLAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE NINCLAUS. Laat een reactie achter voor CLAUDINE NINCLAUS. CLAUDINE NINCLAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE NINCLAUS. Leave a respond for CLAUDINE NINCLAUS. CLAUDINE NINCLAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE NINCLAUS op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE NINCLAUS
Location of CLAUDINE NINCLAUS on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE NINCLAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE NINCLAUS CLAUDINE NINCLAUS: BBL | GARAGE DUFOUR | GUY BRICHANT | BECKERS SPRINGPARADIJS | F.C. CHEMINOTS

Other related companies as CLAUDINE NINCLAUS: BBL | GARAGE DUFOUR | GUY BRICHANT | BECKERS SPRINGPARADIJS | F.C. CHEMINOTS

CLAUDINE NINCLAUS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE NINCLAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893524169. Het bedrijf CLAUDINE NINCLAUS bevindt zich op het adres: KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
De hoofdactiviteit van CLAUDINE NINCLAUS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE NINCLAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE NINCLAUS, openstaande posities, locatie van CLAUDINE NINCLAUS op de kaart.

CLAUDINE NINCLAUS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE NINCLAUS, company assigned to the tax number BE03893524169. The company CLAUDINE NINCLAUS is located at the address: KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
The main activity of CLAUDINE NINCLAUS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE NINCLAUS is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE NINCLAUS, open positions, location of CLAUDINE NINCLAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE NINCLAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE NINCLAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE NINCLAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE NINCLAUS, employees, financial statistics.