RENOTEC

Contactgegevens RENOTEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENOTEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENOTEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 14C; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14866021 (+32-14866021) 14866021 (+32-14866021)

Fax (fax): +32 (65) 879-27-35 +32 (65) 879-27-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENOTEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENOTEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENOTEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENOTEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENOTEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENOTEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENOTEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENOTEC
Products information RENOTEC

BTW identificatienummer (tax): BE08224060058
Ondernemingsnummer: 2791046142
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENOTEC
(Get full report from official database of BE for RENOTEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENOTEC
Addition kinds of activities for RENOTEC

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
26211005. Tube voorraad | Tube stock
32990103. Glimmer, gelamineerd | Mica, laminated
36469905. Sierlampen, commercieel | Ornamental lighting fixtures, commercial
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij RENOTEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENOTEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENOTEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENOTEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van RENOTEC in sociale netwerken
Look for responds of RENOTEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENOTEC. Laat een reactie achter voor RENOTEC. RENOTEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENOTEC. Leave a respond for RENOTEC. RENOTEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENOTEC op de google maps. Adres en contacten RENOTEC
Location of RENOTEC on the google maps. Address and contacts of RENOTEC

Andere gerelateerde bedrijven als come RENOTEC RENOTEC: NIJS & ZONEN BVBA | NAESSENS | ELAUT | BUREAU PONCELET-DAVREUX | MEUBELEN DEMACO

Other related companies as RENOTEC: NIJS & ZONEN BVBA | NAESSENS | ELAUT | BUREAU PONCELET-DAVREUX | MEUBELEN DEMACO

RENOTEC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENOTEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08224060058. Het bedrijf RENOTEC bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 14C; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration..
De hoofdactiviteit van RENOTEC is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENOTEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENOTEC, openstaande posities, locatie van RENOTEC op de kaart.

RENOTEC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENOTEC, company assigned to the tax number BE08224060058. The company RENOTEC is located at the address: ACACIASTRAAT 14C; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration..
The main activity of RENOTEC is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENOTEC is not available. You also can look at reviews of RENOTEC, open positions, location of RENOTEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENOTEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENOTEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENOTEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENOTEC, employees, financial statistics.