Lauwaert - De Nutte NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Lauwaert - De Nutte NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Lauwaert - De Nutte NV

Contactgegevens Lauwaert - De Nutte NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwaert - De Nutte NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwaert - De Nutte NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wallestraat 40A; 9506; Geraardsbergen (Waarbeke), België

Telefoon (phone): 054 32 68 85 (+32-054 32 68 85) 054 32 68 85 (+32-054 32 68 85)

Fax (fax): 054 33 46 92 (+32-054 33 46 92) 054 33 46 92 (+32-054 33 46 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwaert - De Nutte NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwaert - De Nutte NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwaert - De Nutte NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwaert - De Nutte NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwaert - De Nutte NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwaert - De Nutte NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwaert - De Nutte NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwaert - De Nutte NV
Products information Lauwaert - De Nutte NV

BTW identificatienummer (tax): BE06846374511
Ondernemingsnummer: 7082305908
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Railroad works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwaert - De Nutte NV
(Get full report from official database of BE for Lauwaert - De Nutte NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwaert - De Nutte NV
Addition kinds of activities for Lauwaert - De Nutte NV

503102. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij Lauwaert - De Nutte NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwaert - De Nutte NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwaert - De Nutte NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwaert - De Nutte NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

Zoek naar antwoorden van Lauwaert - De Nutte NV in sociale netwerken
Look for responds of Lauwaert - De Nutte NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwaert - De Nutte NV. Laat een reactie achter voor Lauwaert - De Nutte NV. Lauwaert - De Nutte NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwaert - De Nutte NV. Leave a respond for Lauwaert - De Nutte NV. Lauwaert - De Nutte NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwaert - De Nutte NV op de google maps. Adres en contacten Lauwaert - De Nutte NV
Location of Lauwaert - De Nutte NV on the google maps. Address and contacts of Lauwaert - De Nutte NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwaert - De Nutte NV Lauwaert - De Nutte NV: ANDITEL TELECOM CONSULT | JOHNNY DEWAELE | GUIDO AMEYE | Melin Isabelle | FE. REENAERS & FILS

Other related companies as Lauwaert - De Nutte NV: ANDITEL TELECOM CONSULT | JOHNNY DEWAELE | GUIDO AMEYE | Melin Isabelle | FE. REENAERS & FILS

Lauwaert - De Nutte NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwaert - De Nutte NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06846374511. Het bedrijf Lauwaert - De Nutte NV bevindt zich op het adres: Wallestraat 40A; 9506; Geraardsbergen (Waarbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Railroad works. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Lauwaert - De Nutte NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwaert - De Nutte NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwaert - De Nutte NV, openstaande posities, locatie van Lauwaert - De Nutte NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lauwaert - De Nutte NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauwaert - De Nutte NV, company assigned to the tax number BE06846374511. The company Lauwaert - De Nutte NV is located at the address: Wallestraat 40A; 9506; Geraardsbergen (Waarbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Railroad works. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of Lauwaert - De Nutte NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwaert - De Nutte NV is not available. You also can look at reviews of Lauwaert - De Nutte NV, open positions, location of Lauwaert - De Nutte NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwaert - De Nutte NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwaert - De Nutte NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwaert - De Nutte NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwaert - De Nutte NV, employees, financial statistics.