RADIO CONTACT

Contactgegevens RADIO CONTACT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO CONTACT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO CONTACT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES STEINBACH 6; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80337800 (+32-80337800) 80337800 (+32-80337800)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO CONTACT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO CONTACT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO CONTACT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO CONTACT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO CONTACT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO CONTACT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO CONTACT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO CONTACT
Products information RADIO CONTACT

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RADIO CONTACT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO CONTACT
(Get full report from official database of BE for RADIO CONTACT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO CONTACT
Addition kinds of activities for RADIO CONTACT

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
50840705. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij RADIO CONTACT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO CONTACT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO CONTACT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO CONTACT. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

Zoek naar antwoorden van RADIO CONTACT in sociale netwerken
Look for responds of RADIO CONTACT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO CONTACT. Laat een reactie achter voor RADIO CONTACT. RADIO CONTACT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO CONTACT. Leave a respond for RADIO CONTACT. RADIO CONTACT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO CONTACT op de google maps. Adres en contacten RADIO CONTACT
Location of RADIO CONTACT on the google maps. Address and contacts of RADIO CONTACT

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO CONTACT RADIO CONTACT: MARC BEKAERT | Gillioen J | Tron A | REMY WILLEMS | Proverma

Other related companies as RADIO CONTACT: MARC BEKAERT | Gillioen J | Tron A | REMY WILLEMS | Proverma

RADIO CONTACT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO CONTACT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf RADIO CONTACT bevindt zich op het adres: RUE JULES STEINBACH 6; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO CONTACT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO CONTACT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO CONTACT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO CONTACT, openstaande posities, locatie van RADIO CONTACT op de kaart.

RADIO CONTACT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO CONTACT, company assigned to the tax number BE04254150390. The company RADIO CONTACT is located at the address: RUE JULES STEINBACH 6; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO CONTACT were not found.
The main activity of RADIO CONTACT is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO CONTACT is not available. You also can look at reviews of RADIO CONTACT, open positions, location of RADIO CONTACT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO CONTACT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO CONTACT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO CONTACT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO CONTACT, employees, financial statistics.