MIDWESTLIMBURG

Contactgegevens MIDWESTLIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIDWESTLIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIDWESTLIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L.HOELENSTRAAT 41; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11254765 (+32-11254765) 11254765 (+32-11254765)

Fax (fax): +32 (87) 286-34-70 +32 (87) 286-34-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIDWESTLIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIDWESTLIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIDWESTLIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIDWESTLIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIDWESTLIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIDWESTLIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIDWESTLIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIDWESTLIMBURG
Products information MIDWESTLIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE07881835937
Ondernemingsnummer: 8023284912
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MIDWESTLIMBURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIDWESTLIMBURG
(Get full report from official database of BE for MIDWESTLIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIDWESTLIMBURG
Addition kinds of activities for MIDWESTLIMBURG

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
517201. gassen | Gases
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist

Werken bij MIDWESTLIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIDWESTLIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIDWESTLIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIDWESTLIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van MIDWESTLIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of MIDWESTLIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIDWESTLIMBURG. Laat een reactie achter voor MIDWESTLIMBURG. MIDWESTLIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIDWESTLIMBURG. Leave a respond for MIDWESTLIMBURG. MIDWESTLIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIDWESTLIMBURG op de google maps. Adres en contacten MIDWESTLIMBURG
Location of MIDWESTLIMBURG on the google maps. Address and contacts of MIDWESTLIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come MIDWESTLIMBURG MIDWESTLIMBURG: Dagcentrum De Belsepit | ACAD?MIE SOINS ESTH?TIQ. | MAISON LA RACLETTE | Vanbecelaere Photography BVBA | VANDEN BORRE

Other related companies as MIDWESTLIMBURG: Dagcentrum De Belsepit | ACAD?MIE SOINS ESTH?TIQ. | MAISON LA RACLETTE | Vanbecelaere Photography BVBA | VANDEN BORRE

MIDWESTLIMBURG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIDWESTLIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07881835937. Het bedrijf MIDWESTLIMBURG bevindt zich op het adres: L.HOELENSTRAAT 41; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in MIDWESTLIMBURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIDWESTLIMBURG is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIDWESTLIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIDWESTLIMBURG, openstaande posities, locatie van MIDWESTLIMBURG op de kaart.

MIDWESTLIMBURG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIDWESTLIMBURG, company assigned to the tax number BE07881835937. The company MIDWESTLIMBURG is located at the address: L.HOELENSTRAAT 41; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in MIDWESTLIMBURG were not found.
The main activity of MIDWESTLIMBURG is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MIDWESTLIMBURG is not available. You also can look at reviews of MIDWESTLIMBURG, open positions, location of MIDWESTLIMBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIDWESTLIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIDWESTLIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIDWESTLIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIDWESTLIMBURG, employees, financial statistics.