CONTACT FAMILY LIMBURG

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CONTACT FAMILY LIMBURG
Private companiesReal Estate • CONTACT FAMILY LIMBURG

Contactgegevens CONTACT FAMILY LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTACT FAMILY LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTACT FAMILY LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSESTEENWEG; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11287777 (+32-11287777) 11287777 (+32-11287777)

Fax (fax): +32 (64) 395-86-62 +32 (64) 395-86-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTACT FAMILY LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTACT FAMILY LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTACT FAMILY LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTACT FAMILY LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTACT FAMILY LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTACT FAMILY LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTACT FAMILY LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTACT FAMILY LIMBURG
Products information CONTACT FAMILY LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE01241149902
Ondernemingsnummer: 9642120361
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CONTACT FAMILY LIMBURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTACT FAMILY LIMBURG
(Get full report from official database of BE for CONTACT FAMILY LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTACT FAMILY LIMBURG
Addition kinds of activities for CONTACT FAMILY LIMBURG

273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij CONTACT FAMILY LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTACT FAMILY LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTACT FAMILY LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTACT FAMILY LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van CONTACT FAMILY LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of CONTACT FAMILY LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTACT FAMILY LIMBURG. Laat een reactie achter voor CONTACT FAMILY LIMBURG. CONTACT FAMILY LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTACT FAMILY LIMBURG. Leave a respond for CONTACT FAMILY LIMBURG. CONTACT FAMILY LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTACT FAMILY LIMBURG op de google maps. Adres en contacten CONTACT FAMILY LIMBURG
Location of CONTACT FAMILY LIMBURG on the google maps. Address and contacts of CONTACT FAMILY LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTACT FAMILY LIMBURG CONTACT FAMILY LIMBURG: KANTOOR JACKERS | FA. ALUMET | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | J DE BACKER | Stickelmann

Other related companies as CONTACT FAMILY LIMBURG: KANTOOR JACKERS | FA. ALUMET | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | J DE BACKER | Stickelmann

CONTACT FAMILY LIMBURG is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTACT FAMILY LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241149902. Het bedrijf CONTACT FAMILY LIMBURG bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSESTEENWEG; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 753,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in CONTACT FAMILY LIMBURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTACT FAMILY LIMBURG is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTACT FAMILY LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTACT FAMILY LIMBURG, openstaande posities, locatie van CONTACT FAMILY LIMBURG op de kaart.

CONTACT FAMILY LIMBURG is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTACT FAMILY LIMBURG, company assigned to the tax number BE01241149902. The company CONTACT FAMILY LIMBURG is located at the address: SINT-TRUIDERSESTEENWEG; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 753,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in CONTACT FAMILY LIMBURG were not found.
The main activity of CONTACT FAMILY LIMBURG is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTACT FAMILY LIMBURG is not available. You also can look at reviews of CONTACT FAMILY LIMBURG, open positions, location of CONTACT FAMILY LIMBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTACT FAMILY LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTACT FAMILY LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTACT FAMILY LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTACT FAMILY LIMBURG, employees, financial statistics.