Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.
Private companiesTransportation Equipment • Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

Contactgegevens Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drabstraat 74 2640 Mortsel, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.
Products information Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05603820800
Ondernemingsnummer: 9553131103
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Radio towers,antenna masts and bases

Product categorie (product category): Radio Towers,Antenna Masts And Bases

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
22739902. Afwerkers van tufted tapijten en tapijten | Finishers of tufted carpets and rugs
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
38240210. Tally tellers | Tally counters
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens

Werken bij Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

Zoek naar antwoorden van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Leave a respond for Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.. Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.
Location of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: Blairon SPRL | Rogge P | HONDENKAPSALON BO-BELLE | DANGO | M. PIRARD

Other related companies as Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A.: Blairon SPRL | Rogge P | HONDENKAPSALON BO-BELLE | DANGO | M. PIRARD

Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05603820800. Het bedrijf Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Drabstraat 74 2640 Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Radio Towers,Antenna Masts And Bases. Lijst met producten zijn Radio towers,antenna masts and bases.
De hoofdactiviteit van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05603820800. The company Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is located at the address: Drabstraat 74 2640 Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Radio Towers,Antenna Masts And Bases. List of products are Radio towers,antenna masts and bases.
The main activity of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., open positions, location of Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Mechanisch Installatiebedrijf B.V.B.A., employees, financial statistics.