Communication Line SPRL

Contactgegevens Communication Line SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Communication Line SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Communication Line SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 8; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 17 07 (+32-081 22 17 07) 081 22 17 07 (+32-081 22 17 07)

Fax (fax): 081 26 27 61 (+32-081 26 27 61) 081 26 27 61 (+32-081 26 27 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Communication Line SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Communication Line SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Communication Line SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Communication Line SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Communication Line SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Communication Line SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Communication Line SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Communication Line SPRL
Products information Communication Line SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06955413818
Ondernemingsnummer: 7899963378
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Radio telephony

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Communication Line SPRL
(Get full report from official database of BE for Communication Line SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Communication Line SPRL
Addition kinds of activities for Communication Line SPRL

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
50399909. Joists | Joists

Werken bij Communication Line SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Communication Line SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Communication Line SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Communication Line SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

Zoek naar antwoorden van Communication Line SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Communication Line SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Communication Line SPRL. Laat een reactie achter voor Communication Line SPRL. Communication Line SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Communication Line SPRL. Leave a respond for Communication Line SPRL. Communication Line SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Communication Line SPRL op de google maps. Adres en contacten Communication Line SPRL
Location of Communication Line SPRL on the google maps. Address and contacts of Communication Line SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Communication Line SPRL Communication Line SPRL: FLCOUPETRANS NV | BBL | MOERMAN | PARDOES | K. BROUNS

Other related companies as Communication Line SPRL: FLCOUPETRANS NV | BBL | MOERMAN | PARDOES | K. BROUNS

Communication Line SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Communication Line SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06955413818. Het bedrijf Communication Line SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 8; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Radio telephony. Lijst met producten zijn Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Communication Line SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Communication Line SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Communication Line SPRL, openstaande posities, locatie van Communication Line SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Communication Line SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Communication Line SPRL, company assigned to the tax number BE06955413818. The company Communication Line SPRL is located at the address: Rue de Bruxelles 8; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Radio telephony. List of products are Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Communication Line SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Communication Line SPRL is not available. You also can look at reviews of Communication Line SPRL, open positions, location of Communication Line SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Communication Line SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Communication Line SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Communication Line SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Communication Line SPRL, employees, financial statistics.