Kind Belgium SA-NV

Contactgegevens Kind Belgium SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kind Belgium SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kind Belgium SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Midi 36; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 47 02 (+32-02 513 47 02) 02 513 47 02 (+32-02 513 47 02)

Fax (fax): 02 511 67 76 (+32-02 511 67 76) 02 511 67 76 (+32-02 511 67 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kind Belgium SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kind Belgium SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kind Belgium SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kind Belgium SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kind Belgium SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kind Belgium SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kind Belgium SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kind Belgium SA-NV
Products information Kind Belgium SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE02250244140
Ondernemingsnummer: 5670013427
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Workbenches; Workshop furniture; Cloakrooms - Installation

Product categorie (product category): Racks and storage systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kind Belgium SA-NV
(Get full report from official database of BE for Kind Belgium SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kind Belgium SA-NV
Addition kinds of activities for Kind Belgium SA-NV

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
38299912. Pitometers | Pitometers
51690601. Essentiële oliën | Essential oils

Werken bij Kind Belgium SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kind Belgium SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kind Belgium SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kind Belgium SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Kind Belgium SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of Kind Belgium SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kind Belgium SA-NV. Laat een reactie achter voor Kind Belgium SA-NV. Kind Belgium SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kind Belgium SA-NV. Leave a respond for Kind Belgium SA-NV. Kind Belgium SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kind Belgium SA-NV op de google maps. Adres en contacten Kind Belgium SA-NV
Location of Kind Belgium SA-NV on the google maps. Address and contacts of Kind Belgium SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kind Belgium SA-NV Kind Belgium SA-NV: DOMINIQUE FRASELLE | TEXACO | Jardins d'Hollers (Les) | Romantica (La) | BOULANGERIE NOBEN

Other related companies as Kind Belgium SA-NV: DOMINIQUE FRASELLE | TEXACO | Jardins d'Hollers (Les) | Romantica (La) | BOULANGERIE NOBEN

Kind Belgium SA-NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kind Belgium SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02250244140. Het bedrijf Kind Belgium SA-NV bevindt zich op het adres: Boulevard du Midi 36; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Racks and storage systems. Lijst met producten zijn Workbenches; Workshop furniture; Cloakrooms - Installation.
De hoofdactiviteit van Kind Belgium SA-NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kind Belgium SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kind Belgium SA-NV, openstaande posities, locatie van Kind Belgium SA-NV op de kaart.

Kind Belgium SA-NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kind Belgium SA-NV, company assigned to the tax number BE02250244140. The company Kind Belgium SA-NV is located at the address: Boulevard du Midi 36; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Racks and storage systems. List of products are Workbenches; Workshop furniture; Cloakrooms - Installation.
The main activity of Kind Belgium SA-NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kind Belgium SA-NV is not available. You also can look at reviews of Kind Belgium SA-NV, open positions, location of Kind Belgium SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kind Belgium SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kind Belgium SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kind Belgium SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kind Belgium SA-NV, employees, financial statistics.