QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • QUADRUS EXECUTIVE SEARCH
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

Contactgegevens QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VILAIN XIV 19; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26402673 (+32-26402673) 26402673 (+32-26402673)

Fax (fax): +32 (59) 820-95-73 +32 (59) 820-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUADRUS EXECUTIVE SEARCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUADRUS EXECUTIVE SEARCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUADRUS EXECUTIVE SEARCH
Products information QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUADRUS EXECUTIVE SEARCH
(Get full report from official database of BE for QUADRUS EXECUTIVE SEARCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUADRUS EXECUTIVE SEARCH
Addition kinds of activities for QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
35789903. Muntentellers | Coin counters
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

Zoek naar antwoorden van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH in sociale netwerken
Look for responds of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Laat een reactie achter voor QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. QUADRUS EXECUTIVE SEARCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. Leave a respond for QUADRUS EXECUTIVE SEARCH. QUADRUS EXECUTIVE SEARCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUADRUS EXECUTIVE SEARCH op de google maps. Adres en contacten QUADRUS EXECUTIVE SEARCH
Location of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH on the google maps. Address and contacts of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH

Andere gerelateerde bedrijven als come QUADRUS EXECUTIVE SEARCH QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: Artibati | Declercq Koen | FILIP DELRUE | L & L | O'COOL

Other related companies as QUADRUS EXECUTIVE SEARCH: Artibati | Declercq Koen | FILIP DELRUE | L & L | O'COOL

QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf QUADRUS EXECUTIVE SEARCH bevindt zich op het adres: RUE VILAIN XIV 19; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, openstaande posities, locatie van QUADRUS EXECUTIVE SEARCH op de kaart.

QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, company assigned to the tax number BE07597564697. The company QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is located at the address: RUE VILAIN XIV 19; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH is not available. You also can look at reviews of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, open positions, location of QUADRUS EXECUTIVE SEARCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUADRUS EXECUTIVE SEARCH, employees, financial statistics.