SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL

Contactgegevens SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Jean Ballegeer 69, Internal Postal Box 28 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-79-25-79 32-23-79-25-79

Fax (fax): 32-23-79-25-89 32-23-79-25-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL
Products information SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL
(Get full report from official database of BE for SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL
Addition kinds of activities for SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies

Werken bij SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL in sociale netwerken
Look for responds of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Laat een reactie achter voor SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. Leave a respond for SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL. SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL op de google maps. Adres en contacten SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL
Location of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL on the google maps. Address and contacts of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: EDDY BROCHEZ | FOYER SOCIO-CULTUREL | GERARD VERTRIEST | NLA Industrial Design BVBA | KRIBBE 'T SPEELHUISJE

Other related companies as SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL: EDDY BROCHEZ | FOYER SOCIO-CULTUREL | GERARD VERTRIEST | NLA Industrial Design BVBA | KRIBBE 'T SPEELHUISJE

SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL bevindt zich op het adres: Rue Jean Ballegeer 69, Internal Postal Box 28 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, openstaande posities, locatie van SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL op de kaart.

SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is a company, that was registered 1990 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, company assigned to the tax number BE02859710693. The company SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is located at the address: Rue Jean Ballegeer 69, Internal Postal Box 28 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL were not found.
The main activity of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL is not available. You also can look at reviews of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, open positions, location of SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIÉTÉ UCCLOISE DU LOGEMENT SCRL, employees, financial statistics.