MEZQUITA EN ASSOCIATES

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MEZQUITA EN ASSOCIATES
Private companiesBusiness Services • MEZQUITA EN ASSOCIATES

Contactgegevens MEZQUITA EN ASSOCIATES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEZQUITA EN ASSOCIATES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEZQUITA EN ASSOCIATES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD WAHISLAAN 21; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27268878 (+32-27268878) 27268878 (+32-27268878)

Fax (fax): +32 (2) 163-56-18 +32 (2) 163-56-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEZQUITA EN ASSOCIATES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEZQUITA EN ASSOCIATES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEZQUITA EN ASSOCIATES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEZQUITA EN ASSOCIATES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEZQUITA EN ASSOCIATES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEZQUITA EN ASSOCIATES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEZQUITA EN ASSOCIATES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEZQUITA EN ASSOCIATES
Products information MEZQUITA EN ASSOCIATES

BTW identificatienummer (tax): BE09954956054
Ondernemingsnummer: 7314666748
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEZQUITA EN ASSOCIATES
(Get full report from official database of BE for MEZQUITA EN ASSOCIATES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEZQUITA EN ASSOCIATES
Addition kinds of activities for MEZQUITA EN ASSOCIATES

238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
24999910. Brieven, hout | Letters, wood
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij MEZQUITA EN ASSOCIATES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEZQUITA EN ASSOCIATES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEZQUITA EN ASSOCIATES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEZQUITA EN ASSOCIATES. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van MEZQUITA EN ASSOCIATES in sociale netwerken
Look for responds of MEZQUITA EN ASSOCIATES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEZQUITA EN ASSOCIATES. Laat een reactie achter voor MEZQUITA EN ASSOCIATES. MEZQUITA EN ASSOCIATES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEZQUITA EN ASSOCIATES. Leave a respond for MEZQUITA EN ASSOCIATES. MEZQUITA EN ASSOCIATES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEZQUITA EN ASSOCIATES op de google maps. Adres en contacten MEZQUITA EN ASSOCIATES
Location of MEZQUITA EN ASSOCIATES on the google maps. Address and contacts of MEZQUITA EN ASSOCIATES

Andere gerelateerde bedrijven als come MEZQUITA EN ASSOCIATES MEZQUITA EN ASSOCIATES: LEDERWAREN YELL'S | Tweewielershop Werner | Gallifort BVBA | Urbain B | B.C. ANTVERPINO

Other related companies as MEZQUITA EN ASSOCIATES: LEDERWAREN YELL'S | Tweewielershop Werner | Gallifort BVBA | Urbain B | B.C. ANTVERPINO

MEZQUITA EN ASSOCIATES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEZQUITA EN ASSOCIATES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09954956054. Het bedrijf MEZQUITA EN ASSOCIATES bevindt zich op het adres: BOULEVARD WAHISLAAN 21; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van MEZQUITA EN ASSOCIATES is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEZQUITA EN ASSOCIATES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEZQUITA EN ASSOCIATES, openstaande posities, locatie van MEZQUITA EN ASSOCIATES op de kaart.

MEZQUITA EN ASSOCIATES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEZQUITA EN ASSOCIATES, company assigned to the tax number BE09954956054. The company MEZQUITA EN ASSOCIATES is located at the address: BOULEVARD WAHISLAAN 21; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of MEZQUITA EN ASSOCIATES is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEZQUITA EN ASSOCIATES is not available. You also can look at reviews of MEZQUITA EN ASSOCIATES, open positions, location of MEZQUITA EN ASSOCIATES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEZQUITA EN ASSOCIATES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEZQUITA EN ASSOCIATES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEZQUITA EN ASSOCIATES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEZQUITA EN ASSOCIATES, employees, financial statistics.