Boxho Décoration SPRL

Contactgegevens Boxho Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boxho Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boxho Décoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Muguets 34 4052 Beaufays (Chaudfontaine), België

Telefoon (phone): +32 (13) 253-26-87 +32 (13) 253-26-87

Fax (fax): +32 (12) 535-60-84 +32 (12) 535-60-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boxho Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boxho Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boxho Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boxho Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boxho Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boxho Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boxho Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boxho Décoration SPRL
Products information Boxho Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08500366210
Ondernemingsnummer: 3276092529
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Boxho Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boxho Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Boxho Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boxho Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Boxho Décoration SPRL

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
25910200. Raamgordijnen | Window blinds
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
50120400. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles

Werken bij Boxho Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boxho Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boxho Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boxho Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Boxho Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Boxho Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boxho Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Boxho Décoration SPRL. Boxho Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boxho Décoration SPRL. Leave a respond for Boxho Décoration SPRL. Boxho Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boxho Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Boxho Décoration SPRL
Location of Boxho Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Boxho Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Boxho Décoration SPRL Boxho Décoration SPRL: JEAN-PIERRE REYSER | LUDOTHبQUE DE KAIN | Orbis Management Software SA | L. BROUEZ | ROHNNY BONNEUX

Other related companies as Boxho Décoration SPRL: JEAN-PIERRE REYSER | LUDOTHبQUE DE KAIN | Orbis Management Software SA | L. BROUEZ | ROHNNY BONNEUX

Boxho Décoration SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boxho Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08500366210. Het bedrijf Boxho Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Muguets 34 4052 Beaufays (Chaudfontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Boxho Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boxho Décoration SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boxho Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boxho Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Boxho Décoration SPRL op de kaart.

Boxho Décoration SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boxho Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE08500366210. The company Boxho Décoration SPRL is located at the address: Rue des Muguets 34 4052 Beaufays (Chaudfontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Boxho Décoration SPRL were not found.
The main activity of Boxho Décoration SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boxho Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Boxho Décoration SPRL, open positions, location of Boxho Décoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boxho Décoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boxho Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boxho Décoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boxho Décoration SPRL, employees, financial statistics.