BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT
Private companiesChemicals and Allied Products • BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

Contactgegevens BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES URSULINES 2A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25071735 (+32-25071735) 25071735 (+32-25071735)

Fax (fax): +32 (59) 411-55-36 +32 (59) 411-55-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT
Products information BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

BTW identificatienummer (tax): BE08381164550
Ondernemingsnummer: 2064849853
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT
(Get full report from official database of BE for BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT
Addition kinds of activities for BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
34620101. Kettingen, gesmeed staal | Chains, forged steel
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Laat een reactie achter voor BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. Leave a respond for BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT. BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT op de google maps. Adres en contacten BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT
Location of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT on the google maps. Address and contacts of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: FLW. SPREUWERS EN ZONEN NV | COQUIAMONT-LAMBRET | OPTIEK REYNTJENS & CO | LADBROKE | DELHAYE CHARLES

Other related companies as BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT: FLW. SPREUWERS EN ZONEN NV | COQUIAMONT-LAMBRET | OPTIEK REYNTJENS & CO | LADBROKE | DELHAYE CHARLES

BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381164550. Het bedrijf BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT bevindt zich op het adres: RUE DES URSULINES 2A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, openstaande posities, locatie van BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT op de kaart.

BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, company assigned to the tax number BE08381164550. The company BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is located at the address: RUE DES URSULINES 2A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT is not available. You also can look at reviews of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, open positions, location of BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU SOPASELECT/SOPASELECT, employees, financial statistics.