BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BUREAU COUTTS ALTERNATIVE
Private companiesEducational Services • BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

Contactgegevens BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD JOSEPH TIROU 24B21; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71307741 (+32-71307741) 71307741 (+32-71307741)

Fax (fax): +32 (87) 528-33-26 +32 (87) 528-33-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COUTTS ALTERNATIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COUTTS ALTERNATIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COUTTS ALTERNATIVE
Products information BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

BTW identificatienummer (tax): BE01415557861
Ondernemingsnummer: 7640136718
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COUTTS ALTERNATIVE
(Get full report from official database of BE for BUREAU COUTTS ALTERNATIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COUTTS ALTERNATIVE
Addition kinds of activities for BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec

Werken bij BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Laat een reactie achter voor BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. BUREAU COUTTS ALTERNATIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. Leave a respond for BUREAU COUTTS ALTERNATIVE. BUREAU COUTTS ALTERNATIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COUTTS ALTERNATIVE op de google maps. Adres en contacten BUREAU COUTTS ALTERNATIVE
Location of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE on the google maps. Address and contacts of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COUTTS ALTERNATIVE BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: Spar/Van der Elst | Phildar | FA. SOLI TECH | PLOMBERIE MARTEAU | HENRI DELFORGE

Other related companies as BUREAU COUTTS ALTERNATIVE: Spar/Van der Elst | Phildar | FA. SOLI TECH | PLOMBERIE MARTEAU | HENRI DELFORGE

BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415557861. Het bedrijf BUREAU COUTTS ALTERNATIVE bevindt zich op het adres: BOULEVARD JOSEPH TIROU 24B21; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, openstaande posities, locatie van BUREAU COUTTS ALTERNATIVE op de kaart.

BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, company assigned to the tax number BE01415557861. The company BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is located at the address: BOULEVARD JOSEPH TIROU 24B21; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE is not available. You also can look at reviews of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, open positions, location of BUREAU COUTTS ALTERNATIVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COUTTS ALTERNATIVE, employees, financial statistics.