BUREAU ADELPHI CONSULTING

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BUREAU ADELPHI CONSULTING
Private companiesDepository Institutions • BUREAU ADELPHI CONSULTING

Contactgegevens BUREAU ADELPHI CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ADELPHI CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ADELPHI CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARIE DE BOURGOGNE 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22346211 (+32-22346211) 22346211 (+32-22346211)

Fax (fax): +32 (71) 454-30-84 +32 (71) 454-30-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ADELPHI CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ADELPHI CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ADELPHI CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ADELPHI CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ADELPHI CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ADELPHI CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ADELPHI CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ADELPHI CONSULTING
Products information BUREAU ADELPHI CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE06632141113
Ondernemingsnummer: 3163482666
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ADELPHI CONSULTING
(Get full report from official database of BE for BUREAU ADELPHI CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ADELPHI CONSULTING
Addition kinds of activities for BUREAU ADELPHI CONSULTING

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
26210100. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies

Werken bij BUREAU ADELPHI CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ADELPHI CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ADELPHI CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ADELPHI CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ADELPHI CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ADELPHI CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ADELPHI CONSULTING. Laat een reactie achter voor BUREAU ADELPHI CONSULTING. BUREAU ADELPHI CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ADELPHI CONSULTING. Leave a respond for BUREAU ADELPHI CONSULTING. BUREAU ADELPHI CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ADELPHI CONSULTING op de google maps. Adres en contacten BUREAU ADELPHI CONSULTING
Location of BUREAU ADELPHI CONSULTING on the google maps. Address and contacts of BUREAU ADELPHI CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ADELPHI CONSULTING BUREAU ADELPHI CONSULTING: FH Services SPRL | COIFFURE FREGAT | EDDY LOGIER | CHRISTOPHE MARTINEZ | Interpres

Other related companies as BUREAU ADELPHI CONSULTING: FH Services SPRL | COIFFURE FREGAT | EDDY LOGIER | CHRISTOPHE MARTINEZ | Interpres

BUREAU ADELPHI CONSULTING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ADELPHI CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632141113. Het bedrijf BUREAU ADELPHI CONSULTING bevindt zich op het adres: RUE MARIE DE BOURGOGNE 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van BUREAU ADELPHI CONSULTING is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ADELPHI CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ADELPHI CONSULTING, openstaande posities, locatie van BUREAU ADELPHI CONSULTING op de kaart.

BUREAU ADELPHI CONSULTING is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ADELPHI CONSULTING, company assigned to the tax number BE06632141113. The company BUREAU ADELPHI CONSULTING is located at the address: RUE MARIE DE BOURGOGNE 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of BUREAU ADELPHI CONSULTING is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ADELPHI CONSULTING is not available. You also can look at reviews of BUREAU ADELPHI CONSULTING, open positions, location of BUREAU ADELPHI CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ADELPHI CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ADELPHI CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ADELPHI CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ADELPHI CONSULTING, employees, financial statistics.