CHRISTOPHE MARTINEZ

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHRISTOPHE MARTINEZ
Private companiesDepository Institutions • CHRISTOPHE MARTINEZ

Contactgegevens CHRISTOPHE MARTINEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE MARTINEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE MARTINEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE LONGDOZ 59B11; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43421865 (+32-43421865) 43421865 (+32-43421865)

Fax (fax): +32 (11) 685-34-52 +32 (11) 685-34-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE MARTINEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE MARTINEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE MARTINEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE MARTINEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE MARTINEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE MARTINEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE MARTINEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE MARTINEZ
Products information CHRISTOPHE MARTINEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02254089355
Ondernemingsnummer: 3386505126
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE MARTINEZ
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE MARTINEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE MARTINEZ
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE MARTINEZ

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
35310507. Piling extractors | Piling extractors
38269917. titrimeters | Titrimeters
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
50639905. Motoren, elektrisch | Motors, electric

Werken bij CHRISTOPHE MARTINEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE MARTINEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE MARTINEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE MARTINEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE MARTINEZ in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE MARTINEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE MARTINEZ. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE MARTINEZ. CHRISTOPHE MARTINEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE MARTINEZ. Leave a respond for CHRISTOPHE MARTINEZ. CHRISTOPHE MARTINEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE MARTINEZ op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE MARTINEZ
Location of CHRISTOPHE MARTINEZ on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE MARTINEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE MARTINEZ CHRISTOPHE MARTINEZ: P.B.O. Sports Evens & Location | GODELIEVE GOESSENS | ONZE GUITJES | DESIGN PRINT SERV.WALTERR | Cevesan BVBA

Other related companies as CHRISTOPHE MARTINEZ: P.B.O. Sports Evens & Location | GODELIEVE GOESSENS | ONZE GUITJES | DESIGN PRINT SERV.WALTERR | Cevesan BVBA

CHRISTOPHE MARTINEZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE MARTINEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02254089355. Het bedrijf CHRISTOPHE MARTINEZ bevindt zich op het adres: QUAI DE LONGDOZ 59B11; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE MARTINEZ is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE MARTINEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE MARTINEZ, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE MARTINEZ op de kaart.

CHRISTOPHE MARTINEZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE MARTINEZ, company assigned to the tax number BE02254089355. The company CHRISTOPHE MARTINEZ is located at the address: QUAI DE LONGDOZ 59B11; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of CHRISTOPHE MARTINEZ is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE MARTINEZ is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE MARTINEZ, open positions, location of CHRISTOPHE MARTINEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE MARTINEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE MARTINEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE MARTINEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE MARTINEZ, employees, financial statistics.