ACTIEF SELECT

Contactgegevens ACTIEF SELECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIEF SELECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIEF SELECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUVERNEUR ROPPESINGEL 81B4; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11279084 (+32-11279084) 11279084 (+32-11279084)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIEF SELECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIEF SELECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIEF SELECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIEF SELECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIEF SELECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIEF SELECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIEF SELECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIEF SELECT
Products information ACTIEF SELECT

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIEF SELECT
(Get full report from official database of BE for ACTIEF SELECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIEF SELECT
Addition kinds of activities for ACTIEF SELECT

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
7521. Auto parkeren | Automobile parking
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire

Werken bij ACTIEF SELECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIEF SELECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIEF SELECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIEF SELECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van ACTIEF SELECT in sociale netwerken
Look for responds of ACTIEF SELECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIEF SELECT. Laat een reactie achter voor ACTIEF SELECT. ACTIEF SELECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIEF SELECT. Leave a respond for ACTIEF SELECT. ACTIEF SELECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIEF SELECT op de google maps. Adres en contacten ACTIEF SELECT
Location of ACTIEF SELECT on the google maps. Address and contacts of ACTIEF SELECT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIEF SELECT ACTIEF SELECT: WILLY DE CLERCK | Plaine de Jeux Deru | COIFFURE MODERNE | S. VANGEHUCHTEN | Paco

Other related companies as ACTIEF SELECT: WILLY DE CLERCK | Plaine de Jeux Deru | COIFFURE MODERNE | S. VANGEHUCHTEN | Paco

ACTIEF SELECT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIEF SELECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf ACTIEF SELECT bevindt zich op het adres: GOUVERNEUR ROPPESINGEL 81B4; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van ACTIEF SELECT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIEF SELECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIEF SELECT, openstaande posities, locatie van ACTIEF SELECT op de kaart.

ACTIEF SELECT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTIEF SELECT, company assigned to the tax number BE04303588867. The company ACTIEF SELECT is located at the address: GOUVERNEUR ROPPESINGEL 81B4; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of ACTIEF SELECT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIEF SELECT is not available. You also can look at reviews of ACTIEF SELECT, open positions, location of ACTIEF SELECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIEF SELECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIEF SELECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIEF SELECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIEF SELECT, employees, financial statistics.