ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

Contactgegevens ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 2BB; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14502956 (+32-14502956) 14502956 (+32-14502956)

Fax (fax): +32 (53) 851-95-44 +32 (53) 851-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.
Products information ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

BTW identificatienummer (tax): BE05087738037
Ondernemingsnummer: 4889709472
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.
(Get full report from official database of BE for ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.
Addition kinds of activities for ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods

Werken bij ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. in sociale netwerken
Look for responds of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Laat een reactie achter voor ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. Leave a respond for ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.. ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. op de google maps. Adres en contacten ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.
Location of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. on the google maps. Address and contacts of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: ELKON | Equinox Sonorisation | A.D.G. Elec SPRL | ROVER | Vloeberghs B

Other related companies as ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH.: ELKON | Equinox Sonorisation | A.D.G. Elec SPRL | ROVER | Vloeberghs B

ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087738037. Het bedrijf ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 2BB; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., openstaande posities, locatie van ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. op de kaart.

ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., company assigned to the tax number BE05087738037. The company ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is located at the address: MOLENSTRAAT 2BB; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. is not available. You also can look at reviews of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., open positions, location of ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZIEKENF.ARBEID & GEZONDH., employees, financial statistics.