ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ZIEKENF. INTERNEUTRALIA
Private companiesTobacco Products • ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

Contactgegevens ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 48B1; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16223553 (+32-16223553) 16223553 (+32-16223553)

Fax (fax): +32 (64) 172-60-46 +32 (64) 172-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZIEKENF. INTERNEUTRALIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZIEKENF. INTERNEUTRALIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZIEKENF. INTERNEUTRALIA
Products information ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

BTW identificatienummer (tax): BE04865539550
Ondernemingsnummer: 6986724853
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZIEKENF. INTERNEUTRALIA
(Get full report from official database of BE for ZIEKENF. INTERNEUTRALIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZIEKENF. INTERNEUTRALIA
Addition kinds of activities for ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
23860100. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
24990401. Fotolijstgieten, afgewerkt | Picture frame molding, finished
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
39999943. Window squegees | Window squegees
72180205. Veiligheidshandschoenen | Safety glove supply

Werken bij ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

Zoek naar antwoorden van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA in sociale netwerken
Look for responds of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Laat een reactie achter voor ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. ZIEKENF. INTERNEUTRALIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. Leave a respond for ZIEKENF. INTERNEUTRALIA. ZIEKENF. INTERNEUTRALIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZIEKENF. INTERNEUTRALIA op de google maps. Adres en contacten ZIEKENF. INTERNEUTRALIA
Location of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA on the google maps. Address and contacts of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZIEKENF. INTERNEUTRALIA ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: D.C. DAMBERD PIKKERS | W.C. SPORTKOMITEE AALST | GILBERT DESMEDT | A. DANDENNE | MARC CLEMENS

Other related companies as ZIEKENF. INTERNEUTRALIA: D.C. DAMBERD PIKKERS | W.C. SPORTKOMITEE AALST | GILBERT DESMEDT | A. DANDENNE | MARC CLEMENS

ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04865539550. Het bedrijf ZIEKENF. INTERNEUTRALIA bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 48B1; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, openstaande posities, locatie van ZIEKENF. INTERNEUTRALIA op de kaart.

ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, company assigned to the tax number BE04865539550. The company ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is located at the address: VAARTSTRAAT 48B1; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA is not available. You also can look at reviews of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, open positions, location of ZIEKENF. INTERNEUTRALIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZIEKENF. INTERNEUTRALIA, employees, financial statistics.