VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Contactgegevens VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENSTRAAT 351; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53777758 (+32-53777758) 53777758 (+32-53777758)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Products information VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

228203. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
97219903. ambassades | Embassies

Werken bij VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

Zoek naar antwoorden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Leave a respond for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: DEMARTEAU | Vanden Branden G | PIERRE VERMYLEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Missinne H

Other related companies as VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: DEMARTEAU | Vanden Branden G | PIERRE VERMYLEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Missinne H

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: BINNENSTRAAT 351; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de kaart.

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE07884033203. The company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is located at the address: BINNENSTRAAT 351; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., open positions, location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.