SOCIALIST. MUTUALITEIT

Contactgegevens SOCIALIST. MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIALIST. MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIALIST. MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 85; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24115153 (+32-24115153) 24115153 (+32-24115153)

Fax (fax): +32 (81) 254-66-71 +32 (81) 254-66-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIALIST. MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIALIST. MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIALIST. MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIALIST. MUTUALITEIT
Products information SOCIALIST. MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for SOCIALIST. MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for SOCIALIST. MUTUALITEIT

249912. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
01190203. Haverboerderij | Oat farm
20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government
94119904. Staat onderwijs afdeling | State education department
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

Zoek naar antwoorden van SOCIALIST. MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of SOCIALIST. MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Leave a respond for SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIALIST. MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten SOCIALIST. MUTUALITEIT
Location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of SOCIALIST. MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIALIST. MUTUALITEIT SOCIALIST. MUTUALITEIT: HAIRSTYLING ELS | PISCICULTURE PR? DOL COUR | Oldran Fancy BVBA | Passe Partout | Rue Nord

Other related companies as SOCIALIST. MUTUALITEIT: HAIRSTYLING ELS | PISCICULTURE PR? DOL COUR | Oldran Fancy BVBA | Passe Partout | Rue Nord

SOCIALIST. MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIALIST. MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 85; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van SOCIALIST. MUTUALITEIT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIALIST. MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIALIST. MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van SOCIALIST. MUTUALITEIT op de kaart.

SOCIALIST. MUTUALITEIT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIALIST. MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE03307128906. The company SOCIALIST. MUTUALITEIT is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 85; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of SOCIALIST. MUTUALITEIT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIALIST. MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of SOCIALIST. MUTUALITEIT, open positions, location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIALIST. MUTUALITEIT, employees, financial statistics.