Van Goethem J

Contactgegevens Van Goethem J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Goethem J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Goethem J

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Nachtegalendreef 7 3140 Keerbergen, België

Telefoon (phone): +32 (16) 318-73-97 +32 (16) 318-73-97

Fax (fax): +32 (14) 800-59-11 +32 (14) 800-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Goethem J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Goethem J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Goethem J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Goethem J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Goethem J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Goethem J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Goethem J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Goethem J
Products information Van Goethem J

BTW identificatienummer (tax): BE09683593750
Ondernemingsnummer: 7750823974
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Goethem J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Goethem J
(Get full report from official database of BE for Van Goethem J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Goethem J
Addition kinds of activities for Van Goethem J

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij Van Goethem J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Goethem J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Goethem J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Goethem J. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Van Goethem J in sociale netwerken
Look for responds of Van Goethem J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Goethem J. Laat een reactie achter voor Van Goethem J. Van Goethem J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Goethem J. Leave a respond for Van Goethem J. Van Goethem J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Goethem J op de google maps. Adres en contacten Van Goethem J
Location of Van Goethem J on the google maps. Address and contacts of Van Goethem J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Goethem J Van Goethem J: SCHELFHOUT | LEO STAELENS | ERIC GALLE | WEB PAGE Development | X-ROM SYSTEM

Other related companies as Van Goethem J: SCHELFHOUT | LEO STAELENS | ERIC GALLE | WEB PAGE Development | X-ROM SYSTEM

Van Goethem J is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Goethem J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09683593750. Het bedrijf Van Goethem J bevindt zich op het adres: Nachtegalendreef 7 3140 Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Goethem J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Goethem J is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Goethem J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Goethem J, openstaande posities, locatie van Van Goethem J op de kaart.

Van Goethem J is a company, that was registered 1999 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Van Goethem J, company assigned to the tax number BE09683593750. The company Van Goethem J is located at the address: Nachtegalendreef 7 3140 Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Van Goethem J were not found.
The main activity of Van Goethem J is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Goethem J is not available. You also can look at reviews of Van Goethem J, open positions, location of Van Goethem J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Goethem J, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Goethem J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Goethem J, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Goethem J, employees, financial statistics.