Algedecor BVBA

Contactgegevens Algedecor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algedecor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algedecor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 16 9250 Waasmunster, België

Telefoon (phone): +32 (69) 823-12-31 +32 (69) 823-12-31

Fax (fax): +32 (14) 743-51-65 +32 (14) 743-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algedecor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algedecor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algedecor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algedecor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algedecor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algedecor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algedecor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algedecor BVBA
Products information Algedecor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09741271972
Ondernemingsnummer: 9498199462
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Algedecor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algedecor BVBA
(Get full report from official database of BE for Algedecor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algedecor BVBA
Addition kinds of activities for Algedecor BVBA

01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
02719902. Fox Farm | Fox farm
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
51539901. Graan liften | Grain elevators
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
94410101. Openbaar welzijnsadministratie: niet-opererende, overheid | Public welfare administration: nonoperating, government

Werken bij Algedecor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algedecor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algedecor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algedecor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Algedecor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algedecor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algedecor BVBA. Laat een reactie achter voor Algedecor BVBA. Algedecor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algedecor BVBA. Leave a respond for Algedecor BVBA. Algedecor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algedecor BVBA op de google maps. Adres en contacten Algedecor BVBA
Location of Algedecor BVBA on the google maps. Address and contacts of Algedecor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algedecor BVBA Algedecor BVBA: ADELIN MARECHAL | JANSSENS-JANSSENS | MULTIPLAST | Orfi | LEA DE VOS

Other related companies as Algedecor BVBA: ADELIN MARECHAL | JANSSENS-JANSSENS | MULTIPLAST | Orfi | LEA DE VOS

Algedecor BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algedecor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09741271972. Het bedrijf Algedecor BVBA bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 16 9250 Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Algedecor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algedecor BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algedecor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algedecor BVBA, openstaande posities, locatie van Algedecor BVBA op de kaart.

Algedecor BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algedecor BVBA, company assigned to the tax number BE09741271972. The company Algedecor BVBA is located at the address: Spoorwegstraat 16 9250 Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Algedecor BVBA were not found.
The main activity of Algedecor BVBA is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algedecor BVBA is not available. You also can look at reviews of Algedecor BVBA, open positions, location of Algedecor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algedecor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algedecor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algedecor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algedecor BVBA, employees, financial statistics.