MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Contactgegevens MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REN? DUBOIS 27; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85212354 (+32-85212354) 85212354 (+32-85212354)

Fax (fax): +32 (2) 753-35-11 +32 (2) 753-35-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? PROFES. & LIBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? PROFES. & LIBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Products information MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

BTW identificatienummer (tax): BE06262176513
Ondernemingsnummer: 1726745605
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
36410102. Elektrische gloeilampen, compleet | Electric light bulbs, complete
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture

Werken bij MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. MUTUALIT? PROFES. & LIBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Leave a respond for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? PROFES. & LIBRE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Location of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? PROFES. & LIBRE MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: H?TEL WITTERZEE | DE MOESTUIN | HUIS FRIENDTEX | LODE VAN DE VYVER | PAULETTE NGO NJEL

Other related companies as MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: H?TEL WITTERZEE | DE MOESTUIN | HUIS FRIENDTEX | LODE VAN DE VYVER | PAULETTE NGO NJEL

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06262176513. Het bedrijf MUTUALIT? PROFES. & LIBRE bevindt zich op het adres: RUE REN? DUBOIS 27; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE op de kaart.

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, company assigned to the tax number BE06262176513. The company MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is located at the address: RUE REN? DUBOIS 27; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, open positions, location of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, employees, financial statistics.