MUTUALIT? NEUTRE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MUTUALIT? NEUTRE
Private companiesCoal Mining • MUTUALIT? NEUTRE

Contactgegevens MUTUALIT? NEUTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? NEUTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? NEUTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HERREUSE 13; 6590; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60511939 (+32-60511939) 60511939 (+32-60511939)

Fax (fax): +32 (83) 757-76-23 +32 (83) 757-76-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? NEUTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? NEUTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? NEUTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? NEUTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? NEUTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? NEUTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? NEUTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? NEUTRE
Products information MUTUALIT? NEUTRE

BTW identificatienummer (tax): BE05709014892
Ondernemingsnummer: 3654296875
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? NEUTRE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? NEUTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? NEUTRE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? NEUTRE

864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
20820102. Extract, mout | Extract, malt
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij MUTUALIT? NEUTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? NEUTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? NEUTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? NEUTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? NEUTRE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? NEUTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? NEUTRE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? NEUTRE. MUTUALIT? NEUTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? NEUTRE. Leave a respond for MUTUALIT? NEUTRE. MUTUALIT? NEUTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? NEUTRE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? NEUTRE
Location of MUTUALIT? NEUTRE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? NEUTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? NEUTRE MUTUALIT? NEUTRE: NICOLE ACKERMAN | MP Plafonnage SPRL | HERPELINCK | T&T Trading BVBA | V. VANBAELEN

Other related companies as MUTUALIT? NEUTRE: NICOLE ACKERMAN | MP Plafonnage SPRL | HERPELINCK | T&T Trading BVBA | V. VANBAELEN

MUTUALIT? NEUTRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? NEUTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05709014892. Het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE bevindt zich op het adres: RUE HERREUSE 13; 6590; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? NEUTRE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? NEUTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? NEUTRE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? NEUTRE op de kaart.

MUTUALIT? NEUTRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? NEUTRE, company assigned to the tax number BE05709014892. The company MUTUALIT? NEUTRE is located at the address: RUE HERREUSE 13; 6590; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALIT? NEUTRE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? NEUTRE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? NEUTRE, open positions, location of MUTUALIT? NEUTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? NEUTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? NEUTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? NEUTRE, employees, financial statistics.