MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • MUTUALITE DES TRAMWAYMEN
Private companiesChemicals and Allied Products • MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

Contactgegevens MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GUSTAVE BAIVY 255; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42336879 (+32-42336879) 42336879 (+32-42336879)

Fax (fax): +32 (71) 807-72-35 +32 (71) 807-72-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALITE DES TRAMWAYMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALITE DES TRAMWAYMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALITE DES TRAMWAYMEN
Products information MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

BTW identificatienummer (tax): BE01391113281
Ondernemingsnummer: 1585296630
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALITE DES TRAMWAYMEN
(Get full report from official database of BE for MUTUALITE DES TRAMWAYMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALITE DES TRAMWAYMEN
Addition kinds of activities for MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
27890100. Display montage | Display mounting
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

Zoek naar antwoorden van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Laat een reactie achter voor MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. MUTUALITE DES TRAMWAYMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. Leave a respond for MUTUALITE DES TRAMWAYMEN. MUTUALITE DES TRAMWAYMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALITE DES TRAMWAYMEN op de google maps. Adres en contacten MUTUALITE DES TRAMWAYMEN
Location of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN on the google maps. Address and contacts of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALITE DES TRAMWAYMEN MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: V.C. OSIRIS | MARCEL BOVEROUX | Rogiers Textielhuis | VRIJE LAGERE SCHOOL | REGINALD CAUWELIER

Other related companies as MUTUALITE DES TRAMWAYMEN: V.C. OSIRIS | MARCEL BOVEROUX | Rogiers Textielhuis | VRIJE LAGERE SCHOOL | REGINALD CAUWELIER

MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391113281. Het bedrijf MUTUALITE DES TRAMWAYMEN bevindt zich op het adres: RUE GUSTAVE BAIVY 255; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, openstaande posities, locatie van MUTUALITE DES TRAMWAYMEN op de kaart.

MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, company assigned to the tax number BE01391113281. The company MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is located at the address: RUE GUSTAVE BAIVY 255; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN is not available. You also can look at reviews of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, open positions, location of MUTUALITE DES TRAMWAYMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALITE DES TRAMWAYMEN, employees, financial statistics.