LIBERALE MUTUALITEIT

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LIBERALE MUTUALITEIT
Private companiesLegal Services • LIBERALE MUTUALITEIT

Contactgegevens LIBERALE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERALE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERALE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELTWIJCKLAAN 13; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35423557 (+32-35423557) 35423557 (+32-35423557)

Fax (fax): +32 (68) 952-11-48 +32 (68) 952-11-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERALE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERALE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERALE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERALE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERALE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERALE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERALE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERALE MUTUALITEIT
Products information LIBERALE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE05099273681
Ondernemingsnummer: 7039184570
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERALE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for LIBERALE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERALE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for LIBERALE MUTUALITEIT

0115. Maïs | Corn
2731. Boekuitgeverij | Book publishing
254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock

Werken bij LIBERALE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERALE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERALE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

Zoek naar antwoorden van LIBERALE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of LIBERALE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERALE MUTUALITEIT. Leave a respond for LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERALE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten LIBERALE MUTUALITEIT
Location of LIBERALE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of LIBERALE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERALE MUTUALITEIT LIBERALE MUTUALITEIT: Domaine Provincial d'Hélécine | LOUIS NICAISE | CAVES DESCHANEL | D V B COMPANY | Atelier Promitech

Other related companies as LIBERALE MUTUALITEIT: Domaine Provincial d'Hélécine | LOUIS NICAISE | CAVES DESCHANEL | D V B COMPANY | Atelier Promitech

LIBERALE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERALE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05099273681. Het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: VELTWIJCKLAAN 13; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van LIBERALE MUTUALITEIT is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERALE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERALE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van LIBERALE MUTUALITEIT op de kaart.

LIBERALE MUTUALITEIT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERALE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE05099273681. The company LIBERALE MUTUALITEIT is located at the address: VELTWIJCKLAAN 13; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of LIBERALE MUTUALITEIT is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERALE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of LIBERALE MUTUALITEIT, open positions, location of LIBERALE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERALE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.