KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens KRISTELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 26BA; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11832550 (+32-11832550) 11832550 (+32-11832550)

Fax (fax): +32 (71) 320-34-68 +32 (71) 320-34-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Products information KRISTELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE01012084960
Ondernemingsnummer: 2959686279
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for KRISTELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for KRISTELIJK ZIEKENFONDS

422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
35310601. backhoes | Backhoes
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
50910301. Visserij | Fishing tackle
51990404. Voelde | Felt

Werken bij KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of KRISTELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTELIJK ZIEKENFONDS KRISTELIJK ZIEKENFONDS: RESTAURANT STENDHAL | GARAGE CAPOEN | LA MARMORITE BRUXELLOISE | ALG.COMPUTERCLUB DIENSTEN | Serry en Zn

Other related companies as KRISTELIJK ZIEKENFONDS: RESTAURANT STENDHAL | GARAGE CAPOEN | LA MARMORITE BRUXELLOISE | ALG.COMPUTERCLUB DIENSTEN | Serry en Zn

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012084960. Het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 26BA; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE01012084960. The company KRISTELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: STATIONSSTRAAT 26BA; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.