INTER NEUTRALIA

Contactgegevens INTER NEUTRALIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER NEUTRALIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER NEUTRALIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VITAL DECOSTERSTRAAT 89B1; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221201 (+32-16221201) 16221201 (+32-16221201)

Fax (fax): +32 (63) 596-35-40 +32 (63) 596-35-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER NEUTRALIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER NEUTRALIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER NEUTRALIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER NEUTRALIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER NEUTRALIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER NEUTRALIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER NEUTRALIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER NEUTRALIA
Products information INTER NEUTRALIA

BTW identificatienummer (tax): BE05171234130
Ondernemingsnummer: 5447814941
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER NEUTRALIA
(Get full report from official database of BE for INTER NEUTRALIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER NEUTRALIA
Addition kinds of activities for INTER NEUTRALIA

20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
76290200. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij INTER NEUTRALIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER NEUTRALIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER NEUTRALIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER NEUTRALIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van INTER NEUTRALIA in sociale netwerken
Look for responds of INTER NEUTRALIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER NEUTRALIA. Laat een reactie achter voor INTER NEUTRALIA. INTER NEUTRALIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER NEUTRALIA. Leave a respond for INTER NEUTRALIA. INTER NEUTRALIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER NEUTRALIA op de google maps. Adres en contacten INTER NEUTRALIA
Location of INTER NEUTRALIA on the google maps. Address and contacts of INTER NEUTRALIA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER NEUTRALIA INTER NEUTRALIA: JACQUELINE MATHEUWEZEN | ORGANISATIEBUREAU WHY NOT | CS-Consulting | TUINEN DIRK | Fuji Hunt Photographic Chemicals NV

Other related companies as INTER NEUTRALIA: JACQUELINE MATHEUWEZEN | ORGANISATIEBUREAU WHY NOT | CS-Consulting | TUINEN DIRK | Fuji Hunt Photographic Chemicals NV

INTER NEUTRALIA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER NEUTRALIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05171234130. Het bedrijf INTER NEUTRALIA bevindt zich op het adres: VITAL DECOSTERSTRAAT 89B1; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van INTER NEUTRALIA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER NEUTRALIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER NEUTRALIA, openstaande posities, locatie van INTER NEUTRALIA op de kaart.

INTER NEUTRALIA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER NEUTRALIA, company assigned to the tax number BE05171234130. The company INTER NEUTRALIA is located at the address: VITAL DECOSTERSTRAAT 89B1; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of INTER NEUTRALIA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER NEUTRALIA is not available. You also can look at reviews of INTER NEUTRALIA, open positions, location of INTER NEUTRALIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER NEUTRALIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER NEUTRALIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER NEUTRALIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER NEUTRALIA, employees, financial statistics.