HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.

Contactgegevens HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUNKSTERSTEENWEG 75B1; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11270055 (+32-11270055) 11270055 (+32-11270055)

Fax (fax): +32 (56) 721-68-12 +32 (56) 721-68-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.
Products information HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.

BTW identificatienummer (tax): BE01687469482
Ondernemingsnummer: 4306335449
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.
(Get full report from official database of BE for HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.
Addition kinds of activities for HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
35969901. Baby schalen | Baby scales
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec

Werken bij HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. in sociale netwerken
Look for responds of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Laat een reactie achter voor HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. Leave a respond for HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.. HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. op de google maps. Adres en contacten HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.
Location of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. on the google maps. Address and contacts of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.

Andere gerelateerde bedrijven als come HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: Vandebuerie Carel | FLCONSERVERIE VIAKA SA | JEAN-CLAUDE SIMON | Vandorpe D | VAN HAELEMEESCH

Other related companies as HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ.: Vandebuerie Carel | FLCONSERVERIE VIAKA SA | JEAN-CLAUDE SIMON | Vandorpe D | VAN HAELEMEESCH

HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01687469482. Het bedrijf HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. bevindt zich op het adres: RUNKSTERSTEENWEG 75B1; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., openstaande posities, locatie van HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. op de kaart.

HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., company assigned to the tax number BE01687469482. The company HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is located at the address: RUNKSTERSTEENWEG 75B1; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. is not available. You also can look at reviews of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., open positions, location of HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULPK.ZIEKTE-INVAL.VERZ., employees, financial statistics.