EUROMUT

Contactgegevens EUROMUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROMUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROMUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRAPSTRAAT 8B1; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93856499 (+32-93856499) 93856499 (+32-93856499)

Fax (fax): +32 (16) 414-10-41 +32 (16) 414-10-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROMUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROMUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROMUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROMUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROMUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROMUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROMUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROMUT
Products information EUROMUT

BTW identificatienummer (tax): BE01953613281
Ondernemingsnummer: 4397796630
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROMUT
(Get full report from official database of BE for EUROMUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROMUT
Addition kinds of activities for EUROMUT

751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
50120300. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec

Werken bij EUROMUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROMUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROMUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROMUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van EUROMUT in sociale netwerken
Look for responds of EUROMUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROMUT. Laat een reactie achter voor EUROMUT. EUROMUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROMUT. Leave a respond for EUROMUT. EUROMUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROMUT op de google maps. Adres en contacten EUROMUT
Location of EUROMUT on the google maps. Address and contacts of EUROMUT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROMUT EUROMUT: JUWELIER DE MAERE PETER | OLIVIER BLISTIN | SCHOONHEIDSINSTITUUT BERNADETTE | Kollmann Patricia | DE POST

Other related companies as EUROMUT: JUWELIER DE MAERE PETER | OLIVIER BLISTIN | SCHOONHEIDSINSTITUUT BERNADETTE | Kollmann Patricia | DE POST

EUROMUT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROMUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953613281. Het bedrijf EUROMUT bevindt zich op het adres: DRAPSTRAAT 8B1; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van EUROMUT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROMUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROMUT, openstaande posities, locatie van EUROMUT op de kaart.

EUROMUT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROMUT, company assigned to the tax number BE01953613281. The company EUROMUT is located at the address: DRAPSTRAAT 8B1; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of EUROMUT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROMUT is not available. You also can look at reviews of EUROMUT, open positions, location of EUROMUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROMUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROMUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROMUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROMUT, employees, financial statistics.