DIENSTENCENTRUM BRABANTIA

Contactgegevens DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENSTENCENTRUM BRABANTIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NINOVE 340; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25238176 (+32-25238176) 25238176 (+32-25238176)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENSTENCENTRUM BRABANTIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENSTENCENTRUM BRABANTIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENSTENCENTRUM BRABANTIA
Products information DIENSTENCENTRUM BRABANTIA

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENSTENCENTRUM BRABANTIA
(Get full report from official database of BE for DIENSTENCENTRUM BRABANTIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENSTENCENTRUM BRABANTIA
Addition kinds of activities for DIENSTENCENTRUM BRABANTIA

308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
519801. verven | Paints
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
35450107. Precisie gereedschappen, machinisten ' | Precision tools, machinists'
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
76410203. Reparatie en onderhoud van kantoormeubelen | Office furniture repair and maintenance
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA in sociale netwerken
Look for responds of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Laat een reactie achter voor DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. DIENSTENCENTRUM BRABANTIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. Leave a respond for DIENSTENCENTRUM BRABANTIA. DIENSTENCENTRUM BRABANTIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENSTENCENTRUM BRABANTIA op de google maps. Adres en contacten DIENSTENCENTRUM BRABANTIA
Location of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA on the google maps. Address and contacts of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENSTENCENTRUM BRABANTIA DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN | CLAUDY COIFF' | Printa | REILLY CHEMICALS | DECOCK KARI

Other related companies as DIENSTENCENTRUM BRABANTIA: KREDIETMAATSCHAPPIJ VOOR SOCIALE WONINGEN | CLAUDY COIFF' | Printa | REILLY CHEMICALS | DECOCK KARI

DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf DIENSTENCENTRUM BRABANTIA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NINOVE 340; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, openstaande posities, locatie van DIENSTENCENTRUM BRABANTIA op de kaart.

DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, company assigned to the tax number BE02120880126. The company DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is located at the address: CHAUSS?E DE NINOVE 340; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA is not available. You also can look at reviews of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, open positions, location of DIENSTENCENTRUM BRABANTIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENSTENCENTRUM BRABANTIA, employees, financial statistics.