CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Contactgegevens CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 14; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53835885 (+32-53835885) 53835885 (+32-53835885)

Fax (fax): +32 (65) 398-52-36 +32 (65) 398-52-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Products information CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE08578094482
Ondernemingsnummer: 7259460449
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

367100. Electron buizen | Electron tubes
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Leave a respond for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTELIJKE MUTUALITEIT CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: Brossé Jean-Pierre | VANFLOOROP GEBR | AUTOLAND KOETHER | Taelman L | 'T DOBBELSTEENTJE

Other related companies as CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: Brossé Jean-Pierre | VANFLOOROP GEBR | AUTOLAND KOETHER | Taelman L | 'T DOBBELSTEENTJE

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08578094482. Het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 14; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de kaart.

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE08578094482. The company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is located at the address: BOSSTRAAT 14; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, open positions, location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.