THE PHONE HOUSE

Contactgegevens THE PHONE HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE PHONE HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE PHONE HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 469-473; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 36401010 (+32-36401010) 36401010 (+32-36401010)

Fax (fax): +32 (16) 487-14-37 +32 (16) 487-14-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE PHONE HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE PHONE HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE PHONE HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE PHONE HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE PHONE HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE PHONE HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE PHONE HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE PHONE HOUSE
Products information THE PHONE HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE05484619140
Ondernemingsnummer: 8341888427
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications. Services: Service de Réparations,Service de Location,Service d'Entretien.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. The Phone House

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE PHONE HOUSE
(Get full report from official database of BE for THE PHONE HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE PHONE HOUSE
Addition kinds of activities for THE PHONE HOUSE

14299914. Verde 'antieke, verpletterde en gebroken-steengroeven | Verde' antique, crushed and broken-quarrying
32610200. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies

Werken bij THE PHONE HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE PHONE HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE PHONE HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE PHONE HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van THE PHONE HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of THE PHONE HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE PHONE HOUSE. Laat een reactie achter voor THE PHONE HOUSE. THE PHONE HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE PHONE HOUSE. Leave a respond for THE PHONE HOUSE. THE PHONE HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE PHONE HOUSE op de google maps. Adres en contacten THE PHONE HOUSE
Location of THE PHONE HOUSE on the google maps. Address and contacts of THE PHONE HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come THE PHONE HOUSE THE PHONE HOUSE: HERMAN | Francotte SA | VAN DE CASTEELE | J. HOSTE | Lilly Development Centre SA

Other related companies as THE PHONE HOUSE: HERMAN | Francotte SA | VAN DE CASTEELE | J. HOSTE | Lilly Development Centre SA

THE PHONE HOUSE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE PHONE HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484619140. Het bedrijf THE PHONE HOUSE bevindt zich op het adres: BREDABAAN 469-473; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. The Phone House. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications. Services: Service de Réparations,Service de Location,Service d'Entretien..
De hoofdactiviteit van THE PHONE HOUSE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE PHONE HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE PHONE HOUSE, openstaande posities, locatie van THE PHONE HOUSE op de kaart.

THE PHONE HOUSE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE PHONE HOUSE, company assigned to the tax number BE05484619140. The company THE PHONE HOUSE is located at the address: BREDABAAN 469-473; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Systèmes de télécommunications. The Phone House. List of products are Produits: GSM.. Produits: Téléphones,Equipement de Télécommunications. Services: Service de Réparations,Service de Location,Service d'Entretien..
The main activity of THE PHONE HOUSE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THE PHONE HOUSE is not available. You also can look at reviews of THE PHONE HOUSE, open positions, location of THE PHONE HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE PHONE HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE PHONE HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE PHONE HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE PHONE HOUSE, employees, financial statistics.