MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Contactgegevens MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32355115 32355115

Fax (fax): +32 (82) 504-84-53 +32 (82) 504-84-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Products information MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08893951416
Ondernemingsnummer: 6114135742
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
20839902. Maïsmeel | Corn malt
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
28120104. Zout (soda), Natriumcarbonaat (gehydrateerd) | Sal soda (washing soda), sodium carbonate (hydrated)
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
79299904. entertainers | Entertainers

Werken bij MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Leave a respond for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Location of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: DE VADERLANDSCHE | FORTIS | BAKKERIJ NT KLOKJE | F.C. LA BUISSI?RE | A. VIAENE

Other related companies as MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: DE VADERLANDSCHE | FORTIS | BAKKERIJ NT KLOKJE | F.C. LA BUISSI?RE | A. VIAENE

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08893951416. Het bedrijf MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN bevindt zich op het adres: PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN op de kaart.

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE08893951416. The company MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is located at the address: PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Systèmes de télécommunications. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: Réseaux Téléphoniques,Equipement de Télécommunications,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien..
The main activity of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, open positions, location of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, employees, financial statistics.