BELGACOM TELEBUSINESS

Contactgegevens BELGACOM TELEBUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGACOM TELEBUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGACOM TELEBUSINESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 1; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50407520 (+32-50407520) 50407520 (+32-50407520)

Fax (fax): +32 (4) 120-53-83 +32 (4) 120-53-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGACOM TELEBUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGACOM TELEBUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGACOM TELEBUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGACOM TELEBUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGACOM TELEBUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGACOM TELEBUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGACOM TELEBUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGACOM TELEBUSINESS
Products information BELGACOM TELEBUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE03914123535
Ondernemingsnummer: 3706207275
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Réseaux Téléphoniques.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGACOM TELEBUSINESS
(Get full report from official database of BE for BELGACOM TELEBUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGACOM TELEBUSINESS
Addition kinds of activities for BELGACOM TELEBUSINESS

5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
35320300. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
63619901. Garantie van titels | Guarantee of titles

Werken bij BELGACOM TELEBUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGACOM TELEBUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGACOM TELEBUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGACOM TELEBUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van BELGACOM TELEBUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of BELGACOM TELEBUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGACOM TELEBUSINESS. Laat een reactie achter voor BELGACOM TELEBUSINESS. BELGACOM TELEBUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGACOM TELEBUSINESS. Leave a respond for BELGACOM TELEBUSINESS. BELGACOM TELEBUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGACOM TELEBUSINESS op de google maps. Adres en contacten BELGACOM TELEBUSINESS
Location of BELGACOM TELEBUSINESS on the google maps. Address and contacts of BELGACOM TELEBUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGACOM TELEBUSINESS BELGACOM TELEBUSINESS: Athénée Royal d'Enghien Internat | DURACOAT nv-sa/ VAN OS | GARAGE SCALAIS | DRIJHOEK | VISUAL MASTERS

Other related companies as BELGACOM TELEBUSINESS: Athénée Royal d'Enghien Internat | DURACOAT nv-sa/ VAN OS | GARAGE SCALAIS | DRIJHOEK | VISUAL MASTERS

BELGACOM TELEBUSINESS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGACOM TELEBUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03914123535. Het bedrijf BELGACOM TELEBUSINESS bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 1; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Lijst met producten zijn Produits: Réseaux Téléphoniques..
De hoofdactiviteit van BELGACOM TELEBUSINESS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGACOM TELEBUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGACOM TELEBUSINESS, openstaande posities, locatie van BELGACOM TELEBUSINESS op de kaart.

BELGACOM TELEBUSINESS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGACOM TELEBUSINESS, company assigned to the tax number BE03914123535. The company BELGACOM TELEBUSINESS is located at the address: RIJSELSTRAAT 1; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Systèmes de télécommunications. List of products are Produits: Réseaux Téléphoniques..
The main activity of BELGACOM TELEBUSINESS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGACOM TELEBUSINESS is not available. You also can look at reviews of BELGACOM TELEBUSINESS, open positions, location of BELGACOM TELEBUSINESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGACOM TELEBUSINESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGACOM TELEBUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGACOM TELEBUSINESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGACOM TELEBUSINESS, employees, financial statistics.